Josep Maria Cruset, alcalde de Riudoms (Baix Camp), nou president del Port de Tarragona

Serà nomenat demà pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en substitució de Josep Andreu

Per . Actualitzat el

Demà dimecres 31 d’octubre, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, anunciarà que Josep Maria Cruset és el nou president del Port de Tarragona, en substitució de Josep Andreu. Cruset és l’actual vicepresident primer de la Diputació de Tarragona i alcalde de Riudoms.

 

El mateix Cruset ha enviat una carta de comiat adreçada als seus conciutadans on confirma aquest nomenament.

 

«COMIAT COM ALCALDE

Hola!

Els darrers 15 anys els he dedicat a Riudoms per fer possible entre tots la seva transformació fins arribar al poble bonic, pròsper i actiu que tenim.

D’acord amb la meva convicció de que un alcalde no s’ha de perpetuar al capdavant del seu ajuntament, fa uns mesos vaig decidir amb la família que no em tornaria a presentar a les pròximes eleccions municipals.

Però ara tot això s’ha precipitat, i fa pocs dies el conseller Damià Calvet, i el conseller Josep Rull, em van demanar que em fes càrrec de la Presidència del Port de Tarragona, una institució amb un pes enorme i un dels motors de progrés del nostre territori. Així doncs, en les pròximes setmanes deixaré l’Alcaldia de Riudoms per incorporar-me al capdavant del Port de Tarragona.

Avui mateix faig pública aquesta decisió i és per això que vull donar-te les gràcies per l’escalf i el suport que m’has donat durant tots aquests anys.

De fet, faig aquest pas amb la tranquil·litat de saber que el regidor Sergi Pedret m’agafarà el relleu com alcalde al capdavant de l’Ajuntament de Riudoms. Coneixent-lo, i amb l’experiència acumulada aquests anys a l’ajuntament, estic segur que treballarà durament per continuar tots els projectes en curs i segur que aconseguirà que Riudoms sigui el poble que tots volem.

En aquesta nova etapa, seguiré treballant per Riudoms, aquest cop com a veí i com a riudomenc. Saps que pots comptar amb mi sempre.

Gràcies de tot cor.

Una abraçada molt gran!»