APYDA celebra el Mes Europeu de conscienciació sobre el TDA-H

S’organitza una conferència i s’il·luminarà la façana de l’ajuntament

Per . Actualitzat el

Amb motiu del Mes Europeu de conscienciació sobre el Trastorn del Dèficit d’Atenció o Hiperactivitat, el conegut TDA-H, l’Associació APYDA de Tarragona organitza un seguit d’actes per commemorar-ho.

La primera de les activitats tindrà lloc el dia 23 d’octubre, a les 17 hores, l’IMET (Institut Municipal d’Ensenyament de Tarragona) i consistirà en la conferència de la  doctora M. José Mas, responsable de la Unitat de Neuropediatria de l’hospital de Sant Pau i Santa Tecla,  titulada «TDA-H, un trastorn del neurodesenvolupament». Per assistir-hi cal fer inscripció a jornadaapyda2018@gmail.com.

I, d’altra banda, el dia 26 d’octubre, l’Ajuntament de Tarragona s’il·luminarà per fer a saber a tothom que aquest octubre se celebra el Mes Europeu de conscienciació sobre el TDA-H. L’acte començarà a les 19 hores i inclourà la lectura d’un manifest a càrrec del periodista Ricard Checa i l’actuació del tenor Pep Cardona.

APYDA

L’Associació provincial de pares i mares amb fills amb dèficit d’atenció amb hiperactivitat o sense (APYDA) va néixer l’any 2002 amb l’objectiu d’oferir informació, recursos, assessorament i suport als afectats pel TDA-H i a les seves famílies.