El CAP Llevant acull un curs teòric i pràctic per a rehabilitadors

Durant la jornada es treballarà tant amb casos reals com amb models per poder fer localitzacions anatòmiques

Per . Actualitzat el

Es tracta d’un curs que va dirigit a perfeccionar la tècnica que ja utilitzen els serveis de rehabilitació de la demarcació que es dediquen a l’atenció al malalt amb seqüeles neurològiques (Ictus, traumatismes cranials, malalties neurodegeneratives…). Hi assistiran metges especialistes en rehabilitació de la Xarxa de Sant Tecla, de l’Hospital Joan XXIII, del Gipss, de l’Hospital Pius de Valls, del Sant Joan de Reus i de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

El curs l’impartirà el doctor José María Climent Barberá, un referent en aquest camp a l’estat espanyol. Durant el curs, titulat «Espasticitat i dolor. Tractament amb toxina botulínica sota control ecogràfic», es farà una breu introducció teòrica i es treballarà tant amb malalts, que siguin invitats i acceptin participar (casos reals), com amb models per fer localitzacions anatòmiques.
Aquest tipus d’activitat permet compartir i posar en comú actuacions molt especialitzades que enriqueixen l’experiència de tots els professionals preocupats per arribar a l’excel·lència.
El curs es durà a terme el 26 d’octubre a l’aula del CAP Llevant. Començarà a les 10 del matí amb la part teòrica i es continuarà amb exemples pràctics amb pacients a la sala.