Ballesteros confirma que tornarà a presentar-se a l’alcaldia

La seva candidatura haurà de ser validada per les primàries del PSC

Per . Actualitzat el

Comença la cursa electoral per a les municipals de 2019 a la capital tarragonina. Josep Fèlix Ballesteros, actual alcalde de Tarragona, ha anunciat que tornarà a presentar-se com a candidat del PSC el maig de l’any vinent i, a més, ho ha fet prometent que, si repeteix al capdavant del consistori per quatre anys més, Tarragona es convertirà en la primera ciutat de l’Estat espanyol amb el transport públic totalment gratuït.

Segons Ballesteros, la gratuïtat del bus municipal serà possible gràcies a la bona situació econòmica del consistori, «que es troba actualment en el seu millor moment dels darrers 20 anys».
En un acte públic amb mitjans de comunicació convocats, Ballesteros va reconèixer que «la seva primera intenció era deixar la política aquest 2019», però «moltes persones, de sectors diferents i de tendències polítiques diferents, m’han demanat que em torni a presentar». L’alcalde socialista va assegurar que havia decidit repetir a les pròximes municipals després d’haver-ho consensuat amb la seva família.

Pel que fa a les xiulades rebudes durant les festes de Santa Tecla i la confirmació de la seva imputació per vuit possibles delictes en el cas Inipro, Josep Fèlix Ballesteros assegura que «tot el que ha passat aquests darrers dies m’ha donat més ganes de continuar. Ballesteros es mostra animat de reeditar l’alcaldia, ja que considera que no té competència. «Sense menystenir ningú, no hi ha cap altra formació a l’altre costat que presenti un projecte il·lusionant i de ciutat», va assegurar Ballesteros, que va insistir que la seva judicialització no ha tingut cap influència en la seva decisió.