«Retirarem els plàstics grocs de la Muralla tantes vegades com faci falta»

José Luis Martín (PP) afirma que «l’Ajuntament té el compromís amb la UNESCO de mantenir i protegir els béns declarats Patrimoni de la Humanitat»

Per . Actualitzat el

Arran de la col·locació de noves bosses grogues a la Muralla romana de Tarragona, el portaveu del grup municipal del Partit Popular de l’Ajuntament de Tarragona i primer tinent d’alcalde de la ciutat, José Luis Martin, ha afirmat que “condemnem de nou la col·locació de plàstics grocs, que retirarem de manera immediata”. El regidor popular ha assegurat que “aquestes accions són inacceptables i demostren un flagrant antitarragonisme, atacant el patrimoni tarragoní i la imatge que projectem a aquells que ens visiten. Per això, perseguirem els vàndals que les han realitzat i retirarem les bosses tantes vegades com faci falta”.

José Luis Martín ha assenyalat que “és lamentable que algun brètols embrutin monuments Patrimoni Mundial de la Humanitat per mostrar missatges polítics”. En aquest sentit, el portaveu popular i primer tinent d’alcalde ha recordat que “l’Ajuntament té el compromís amb la UNESCO de mantenir i protegir els béns declarats Patrimoni Mundial, una institució que no recull els objetius polítics en els seus valors a transmetre”.