Els TarrAQUAnins tornen per Sant Magí

Tres artistes representaran tres històries el 16, 17 i 18 d’agost

Per . Actualitzat el

Per segon any consecutiu El Club dels Tarraconins i Ematsa programen TarrAQUAnins, el cicle d’espectacles infantils sobre la cura i el respecte de l’aigua durant les festes de Sant Magí.

Durant tres dies, tres artistes del territori especialitzats en narrativa infantil ens presenten tres propostes d’espectacle ben diferents però amb un mateix objectiu: sensibilitzar sobre l’ús que fem de l’aigua i el respecte al cicle d’aquesta.

Obrirà el cicle el Marc Rocamora amb La recerca de l’aigua fantàstica, un espectacle carregat de sorpreses i que anima els infants a interactuar amb l’artista i els seus personatges. Serà el dijous 16 d’agost en tres sessions: 12.30h, 17.30 h i 18.30h.

El divendres 17 d’agost serà el torn de l’Agus Ferré amb ​La font de la plaça​, una història amb molta màgia, personatges antagònics i molta música! Les sessions també seran a les 12.30 h, 17.30 h i 18.30 h.

Genovesa Narratives Teatrals tancarà el cicle de TarrAQUAnins el dissabte 18 d’agost amb dos passis de matí; a les 11.30 i 12.30 h. El seu espectacle, ​La increïble història de l’Home Aixeta​, destaca per la seva estètica curada i uns personatges totalment inesperats.

Ematsa i El Club dels Tarraconins treballen conjuntament des del 2016 en el marc del respecte al medi ambient i en la cura del cicle de l’aigua. L’empresa municipal i el club infantil realitzen accions de sensibilització mediambiental a través d’aquest cicle durant tot l’any. A més, durant el Parc de Nadal també als espectacles s’hi sumen diverses activitats i dinàmiques en la mateixa línia educativa.