Mejías, Becerra i Abeledo, presentats

Els jugadors compareixeran davant l’afició aquest dimecres abans del partit

Per . Actualitzat el

Josua Mejías, Isaac Becerra i Ignacio Abeledo han estat presentats oficialment com a jugadors del Nàstic en un acte a la Casa Miret de la Rambla Nova. Acompanyats pel president del club, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Arnal Llibert Conde, els tres futbolistes han explicat les seves primeres sensacions des de l’arribada al Nàstic i Tarragona.

El defensa central està agraït al Nàstic per donar-li l’oportunitat de debutar a LaLiga 1|2|3, després de fer una bona temporada amb el FC Cartagena a la Segona Divisió A.  Mejías, que porta una setmana entrenant-se amb l’equip, confessa que s’estan fent les coses bé a la pretemporada i que l’objectiu ha de ser “estar el més amunt possible a la classificació”. Sobre les seves qualitats s’ha definit com un ·defensa ràpid, que s’anticipa a les jugades i que va bé en el joc aeri”.

El porter arriba a Tarragona amb “ganes, il·lusió i la intenció d’aportar sobretot experiència” després d’haver jugat més de 150 partits a la categoria de plata del futbol estatal. Tot i això, “ no sent cap tipus de pressió”. Sobre la temporada, Becerra té clar que “s’ha de pensar en els 50 punts, perquè un cop s’aconsegueixin l’equip s’alliberarà. El que  vingui després tocarà gaudir-ho”.

Finalment, el mig-campista reconeix que, tot i arribar amb un contracte per dos anys, espera “ estar-ne més perquè voldrà dir que les coses surten bé”.  Abeledo ve de jugar amb el filial del Málaga CF a Tercera Divisió però assegura que “està preparat pel salt de categoria. Vull marcar els màxims gols possibles”.

Mejías, Becerra i Abeledo es presentaran aquest dimecres (19.45 hores) davant l’afició del Nàstic abans de jugar contra el RCD Espanyol al Nou Estadi.