Comença el cicle de Ballades de Sardanes d’Estiu a la Rambla

Tindran lloc tres ballades a la Rambla Nova, els divendres 13, 20 i 27 de juliol a les 21 hores

Per . Actualitzat el

Demà divendres, a la Rambla Nova, a partir de les 21 hores, començarà el tradicional cicle de Ballades de Sardanes d’Estiu, organitzat per l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

El cicle constarà de tres ballades:  la primera anirà a càrrec de la cobla Cossetània.  La segona, serà el proper dia 20 de juliol, també a les 21 hores, i estarà a càrrec de la cobla Reus Jove, que ha preparat un programa dedicat integrament a Ricard Viladesau, en la commemoració del centenari del seu neixement. La tercera i darrera ballada, serà divendres dia 27 de juliol i anirà a càrrec de la cobla La Principal de Tarragona, i inclourà un concurs de colles improvisades.

Les ballades d’estiu es duen a terme a la Rambla Nova des de fa més de 40 anys,i aconsegueixen reunir gran quantitat de balladors i espectadors, que gaudeixen escoltant, ballant o mirant ballar la sardana.