La pirotècnia Poleggi guanya el 28è Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona

La companyia s’encarregarà dels espectacles públics de foc durant les festes de Santa Tecla 2018

Per . Actualitzat el

El Pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona ha acollit l’acte de lectura del veredicte i lliurament de premis del 28è Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. La consellera de Festes de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, ha llegit el veredicte i ha lliurat els premis acompanyada del cap d’àrea de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Granollers, Albert Soler, de representats del jurat i de l’organització del concurs, així com de responsables les pirotècnies participants. Enguany el Concurs ha comptat amb la participació d’una pirotècnia italiana, Poleggi, i tres de l’Estat espanyol, Tomàs de Benicarló (Castelló), Xaravia (Ourense) i Pirotecnia del Mediterraneo (València); del total de 13 empreses presentades.

El jurat del concurs, format per dotze membres de diferents disciplines, després de valorar tots els criteris de puntuació, ha acordat que la pirotècnia guanyadora del concurs és l’empresa Poleggi, 1.538 punts, a la qual se li atorga el Trofeu Venus Ciutat de Tarragona i un document acreditatiu amb l’adjudicació dels espectacles públics de focs durant les Festes de Santa Tecla 2018. Així mateix, s’ha procedit a l’entrega del segon premi, que ha anat a parar la pirotècnia del Mediterráneo, amb 1.382 punts; i del tercer i quart classificats, que han estat Pirotècnia Tomàs i Xaraiva, amb 1.345 punts i 1.316 punts, respectivament. El Premi Especial Festa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus i l’adjudicació del castell de focs de la Festa Major de Granollers ha estat per la pirotècnia del Mediterráneo.

També s’ha lliurat el premi a la proposta que ha rebut més vots dels espectadors de Tac12 que ha estat Pirotècnia Tomàs.