El músic J.J. White presenta el seu primer treball discogràfic ‘In the flesh’

Per . Actualitzat el

El pròxim divendres dia 13 de juliol, a les 20,30 hores, al Teatret del Serrallo de Tarragona el músic, guitarrista i cantant resident a la ciutat, J.J.White, presentarà el seu primer treball discogràfic titulat In the Flesh, A més de músic, White, nascut a Philadelphia el 1966, és màster en Arqueologia per la Universitat d’Oxford i un prolífic pintor que ha exposat en diferents ciutats de l’estat espanyol i en països com Suïssa, el Japó o els Estats Units. Ha col·laborat amb grups com Don Simon i Telefunken o Cat Attack. Les seves influències són, sobretot, la de música dels seixanta i de grups i artistes com David Bowie, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Nick Cave, Tom Waits o Bob Dylan. White ha elaborat així el seu propi univers sonor a través d’aquests referents.

En aquest primer treball discogràfic, que ha estat produït per German Rull (Murmur) i enregistrat a Llimac Estudis, White proposa un autèntic viatge sonor amb clares referències a Tom Waits o Nick Cave i que consta de 13 cançons com In the Flesh (que dona nom al disc), Appalachian sunrise o American indian.

Entre els músics que hi han participat cal destacar: Gerard Gil (El teatre magnètic, H de casa), Álex Rull (Murmur), Xavi de la Salut, Romain Alberteau (Harrisson Ford Fiesta), Prudi Fernández i Ivan Martínez (Don Simon i Telefunken, Pascal Comalade), Mariona Aupi, el seu propi germà, Richard White (Pig Fat, White boy White) i el prestigiós músic nord-americà Bert Deivert,  entre altres.