Dídac Nadal és escollit candidat del PDeCAT a l’alcaldia de Tarragona

Ha obtingut gairebé unanimitat dels vots favorables dels associats i associades

Per . Actualitzat el

L’Assemblea Local del Partit Demòcrata (PDeCAT) a Tarragona celebrada aquest dimecres al vespre ha aprovat, amb gairebé unanimitat dels vots favorables, la proclamació de Dídac Nadal com a candidat a l’alcaldia a les pròximes eleccions municipals. La de Nadal, actual portaveu del grup municipal del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona, ha estat l’única candidatura presentada.

Dídac Nadal ha agraït sincerament la confiança rebuda de tots els associats i associades i ha tingut paraules de record per l’anterior portaveu del Grup Municipal del PDeCAT, Albert Abelló, i d’agraïment per l’exdiputat al Parlament de Catalunya Jordi Sendra. “L’Assemblea Local d’avui era el pas previ per iniciar un projecte nou, jove i allunyat de la vella política, un projecte ple d’il·lusió i d’imaginació davant la paràlisi endèmica que pateix Tarragona”, ha manifestat Nadal, que ha afegit que enceta aquesta nova etapa “amb un equip encoratjat, preparat, compromès i amb el convenciment que una Tarragona millor és possible”.

Nadal ha assenyalat que en aquests primers mesos com a portaveu del PDeCAT ha vist de prop “la deplorable i lamentable situació en què es troba la nostra ciutat” i ha pogut evidenciar qui n’és el culpable: “La ineptitud, la incapacitat i la desídia absoluta del govern de Ballesteros”. “He pogut veure, amb desànim, que malgrat que la societat civil tracta de persistir en la seva ingent tasca de cohesionar, promoure i despertar Tarragona, l’equip de govern mai, mai, ha estat ni se l’espera”.

En aquest sentit, l’alcaldable del PDeCAT ha assenyalat que el senyor Ballesteros no ha estat capaç ni de complir el seu propi programa electoral. “On és el Museu de la Química al Banc d’Espanya?, i el Centre Cultural a la Tabacalera?, i el Centre de Divulgació Històrica?, i la connexió dels barris?, i els dos nous centres cívics al centre de la ciutat?… “, s’ha preguntat Nadal.

Hem de tornar a situar a Tarragona al lloc on es mereix, recuperar la il·lusió i l’autoestima dels tarragonins i tarragonines per la nostra ciutat”, ha destacat Nadal, que ha afegit que la seva serà una candidatura pròxima a les persones, “una política a peu de carrer, escoltant les inquietuds de tots els veïns i veïnes”.

Hem de despertar la Bella dorment al més aviat possible, recuperar la capitalitat de Tarragona i garantir una gestió transparent amb una clara participació ciutadana”, ha manifestat l’alcaldable del PDeCAT, que també aposta fermament per “defensar el nostre comerç local i el nostre patrimoni històric, el foment de la cultura, la millora urgentment l’espai públic i treballar incansablement per la seguretat i el civisme”. “El meu objectiu bàsic, sincer i real porta únicament el segell de Tarragona”, ha conclòs Nadal.