Onzè concert del cicle El cor a la veu

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte dia 19 de maig, a les 19 hores, tindrà lloc l’onzè concert del cicle El cor a la veu. Es tracta del penúltim concert d’aquest projecte que durant tres mesos ha reunit un total de 24 cors amateurs de la ciutat de Tarragona a l’Aula Magna de la URV i que ha servit per mostrar l’ampli ventall d’estils que ofereix aquesta disciplina artística a la ciutat.

En aquesta ocasió els cors que actuaran seran el Cor InCrescendo –dirigits per Eduard Pàmies–, la formació, integrada per setze cantaires, que organitza el cicle i que ha treballant intensament perquè el projecte sigui tot un èxit.

Estaran acompanyats a l’escenari per un dels plats forts d’aquest cicle, el Cor de la Universitat Rovira i Virgili, dirigida per Montserrat Rios.

Concert final: 2 de juny

El cicle finalitzarà amb un gran concert, el dia 2 de juny al Teatre Tarragona, amb la participació de tots els cors, en un format inèdit fins ara a la ciutat de Tarragona (entrades a la venda a www.tarracoticket.cat).

Us enviem foto i un breu currículum dels cors actuants.