Vuitè concert d’El cor a la veu! amb el cors Adagio i Arsmusica

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte dia 28 d’abril, a les 19 hores, tindrà lloc el vuitè concert del cicle El cor a la veu, que en aquesta ocasió unirà a l’escenari els cors Adagio i Arsmusica, dirigits per Neus Torres i David Molina, respectivament. Dues formacions amb un repertori clàssic que inclou peces tradicionals de diferents indrets del món que de ben segur ens sorprendran.

El projecte El cor a la veu és una iniciativa del Cor InCrescendo, que aquest any compleix el seu desè aniversari. Consisteix en un cicle de 12 concerts que té lloc del 3 de març al 26 de maig a l’Aula Magna de la URV. L’entrada és lliure.

El cicle finalitzarà amb un gran concert, el dia 2 de juny al Teatre Tarragona, amb la participació de tots els cors (entrades a la venda a www.tarracoticket.cat).

Amb aquest format, inèdit a la ciutat, el públic podrà veure tot el ventall d’estils que ofereixen les corals no professionals de Tarragona.