El Nàstic s’allunya del descens

Un gol d’Álvaro Vázquez dona els tres punts als granes al Nou Estadi

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha aconseguit la segona victòria consecutiva al Nou Estadi gràcies a un gol d’Álvaro Vázquez a les acaballes del partit contra el Valladolid. Els tres punts situen a l’equip de Nano Rivas amb 42 a la classificació amb un marge de sis respecte el primer equip que ocupa zona de descens.

Un partit més, el Nàstic ha sortit decidit a tenir la pilota per buscar la porteria rival. Després d’un parell d’aproximacions per banda esquerra, la primera acció perillosa ha arribat de corner en el minut 11. En una jugada d’estratègia, el servei de cantonada de Juan Muñiz, ha estat rematat per Kakabadze però la pilota ha marxat per damunt de la porteria de Masip. Dos minuts després, l’ocasió ha estat d’Álvaro, però el seu xut ha estat desviat per la defensa.

Fins el minut 30, no ha arribat cap nova aproximació amb cert perill a una porteria o l’altra. En aquest cas ha estat el Valladolid que ho ha provat des de lluny mitjançant Borja, que ha fet el primer xut a porteria rival del conjunt castellà. La seva rematada des de fora l’àrea ha marxat per damunt de la porteria de Dimitrievski. La resposta del Nàstic ha arribat en el 33, quan Álvaro en una acció individual ha provat una rematada creuada dins l’àrea que ha aturat el porter Masip. Tres minuts després un xut tal com li venia de Maikel Mesa ha marxat per damunt la porteria del Valladolid. Amb l’empat a zero inicial s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb l’ocasió de perill més clara del Nàstic fins el moment. En el minut 50, una excel·lent jugada trenada per banda esquerra entre Javi Jiménez, Álvaro i Mesa ha acabat amb una rematada de Juan Muñiz, que l’exgrana Luismi ha rebutjat a corner. En la següent jugada, l’ocasió ha estat per Maikel Mesa però la seva rematada ha marxat per poc a l’esquerra de la porteria del Valladolid. I dos minuts després, l’ha tingut Álvaro. Una centrada per banda dreta de Jean Luc no l’ha pogut impactar correctament amb el cap el davanter i la pìlota ha marxat a la dreta de Masip. El Valladolid també ha tingut un parell d’accions de perill sobre la porteria del Nàstic: en el minut 59 un xut d’Óscar Plano ha marxat desviat a l’esquerra de la porteria grana i en el 65, Giannotas ha rematat per damunt el travesser.

Tot i aquests ensurts sobre la porteria de Dimitrievski, l’equip de Nano Rivas ha seguit insistint. En el 66, Álvaro ho ha provat amb una nova acció individual però el xut des de la frontal de l’àrea ha marxat fora. El Valladolid, que ha jugat bona part del partit replegat dins el seu terreny de joc per sortir al contracop, ha tingut un parell d’arribades sense excessiu perill de Gianniotas i Óscar Plano, però el primer final ha estat pel Nàstic. En el minut 88, Álvaro ha connectat tal com li venia una centrada d’Omar Perdomo per clavar la pilota a la base del pal dret de Masip. El Valladolid ha tingut l’oportunitat d’empatar en el temps d’afegit en un 1 contra 1 de Mata amb Dimitrievski, però el porter macedoni ha rebutjat de manera brilant l’acció més perillosa dels castellans en tot el partit.

La pròxima jornada el Nàstic visitarà el Nuevo Carlos Tartiere per jugar contra el Real Oviedo. Serà diumenge 15 d’abril a partir de les 20 hores en partit corresponent a la jornada 35 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, J. Jiménez, Xavi Molina, Fali, Juan Muñiz (Omar, 80’), Assoubre, Maikel M. (M. Barreiro, 65’), Álvaro (Gaztañaga, 90’+1), Tejera, C. Arzo.

Real Valladolid: Masip, Calero, Luismi (Toni Martínez, 87’), Borja (Anuar, 78’), Mata, Ontiveros (Gianniotas, 63’), Moyano, Antoñito, Míchel, Nacho, Óscar Plano.

Gols
1-0, Álvaro (88’).

Àrbitre
Dámaso Arcediano Monescillo (Col·legi Castella-la Manxa).

Targetes
Grogues a Antoñito (20’), Luismi (27’), Fali (55’), César Arzo (60’), Ontiveros (61’), Molina (68’), Gianniotas (80’), Tejera (89’) i Míchel (89’).

Camp
Nou Estadi. 6.307 espectadors. Partit corresponent a la jornada 34 de LaLiga 1|2|3.