Harrison Ford Fiesta i Donallop obren la segona edició del Festival Ja Veus

Per . Actualitzat el

El Festival Ja Veus 2018 s’estrenarà aquesta setmana amb una programació de concerts que s’allargarà fins al mes de maig i que aposta per les actuacions musicals que tenen la veu com a protagonista i que es duen a terme en escenaris especials de Tarragona.

El Ja Veus 2018 s’escampa per tots els racons de tots els teatres de la ciutat, des del Claustre de Sant Pau del Seminari de Tarragona, passant pel recentment inaugurat Teatret del Serrallo al Teatre El Magatzem i el Teatre Tarragona i continua apostant per una programació musical en la qual la interpretació vocal pren un protagonisme rellevant.

El festival té com a objectiu la recerca, promoció i difusió de nous talents musicals i la programació d’artistes consolidats, així com el seu apropament al públic de la ciutat de Tarragona i voltants, a partir d’un format de concerts únics per la seva filosofia i ubicació. Tanmateix, gràcies a la col·laboració amb la Biblioteca Pública de Tarragona, es realitzaran activitats culturals vinculades amb la veu que obriran les portes del festival a tots els públics.

Els Harrison Ford Fiesta enceten el festival el dissabte 7 d’abril a les 20,30 hores al Teatret del Serrallo amb la presentació del disc La Fête. El preu de l’entrada és de 12€ a taquilla i 10€ anticipada.

El duet mallorquí Donallop oferiran un vermut gratuït el diumenge 8 d’abril a les 12,30 hores també al Teatret del Serrallo. El concert forma part de l’espectacle Misteris de sa vida i és gratuït.

La resta de concerts del festival són Roger Mas (7 d’abril), El Petit de Cal Eril (5 de maig), Joana Serrat (12 de maig), Mazoni (12 de maig) i Judith Nedermann (19 de maig).