Segon concert d’El cor a la veu!

Actuen la Sageta de foc i CorXera

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte dia 10 de març, a les 18 hores, tindrà lloc el segon concert del cicle El cor a la veu, que reunirà els cors Sageta de foc i Cor Xera, dirigits per Sílvia Virgili i David Molina, respectivament.

El projecte El cor a la veu és una iniciativa del Cor InCrescendo, que aquest any com- pleix el seu desè aniversari. Consistirà en un cicle de 12 concerts que tindrà lloc del 3 de març al 26 de maig: cada dissabte dos cors actuaran davant del públic a l’Aula Magna de la URV.

El cice finalitzarà amb un gran concert, el dia 2 de juny al Teatre Tarragona, amb la participació de tots els cors (entrades a la venda a www.tarracoticket.cat).

Amb aquest format, inèdit a la ciutat, el públic podrà veure tot el ventall d’estils que ofereixen les corals no professionals de Tarragona.