Les entrades per al festival Minipop ja estan a la venda

La vuitena edició del festival tindrà lloc de l’1 al 3 de juny

Per . Actualitzat el

La vuitena edició del festival de música i cultura contemporània Minipop se celebrarà de l’1 al 3 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. El Minipop és una barreja entre una festa major de poble i un festival anglès, un espai de trobada intergeneracional on conflueixen grans i petits amb ganes de compartir cultura i noves experiències.

Els abonaments pels tres dies es poden comprar per només sis euros fins al 18 de març per Internet a productesdelaterra.cat i en els pròxims dies també arribaran a diferents punts de venda de Tarragona, Reus, Cambrils, Constantí i Valls. A partir del 19 de març i fins al 31 de maig costaran 10 euros i a taquilla es vendran per 15. L’entrada és gratuïta per als menors de tres anys.

Nova imatge

L’artista Eva Jolis s’ha inspirat en l’origami, el mil·lenari art japonès del plegament del paper, per construir les lletres del Minipop i diverses il·lustracions que enguany acompanyaran el festival. La imatge vol transmetre la idea que durant tres dies l’essència del Minipop fa màgia i converteix Tarragona en un espai creatiu i cultural. «Ens apassiona crear, transformar i compartir i per això aquest 2018 un pinzell geomètric pinta el passeig de les Palmeres transformant tot el que toca en música, creativitat i cultura», ha afirmat la dissenyadora.

Cartell musical

El cartell musical encara és una incògnita i no es farà públic fins al 19 de març. La selecció va a càrrec del director musical del festival, Lluís Gavaldà, qui en set edicions ha fet passar per l’escenari del Minipop músics tan rellevants com The New Raemon, Joan Colomo, Sènior i el Cor Brutal, Inspira, Maria Rodés, Beth, Quart Primera, Renaldo & Clara, Marc Parrot, Guille Milkyway, The Free Fall Band, l’Orchestra Fireluche, Doble Pletina David Carabén, Núria Graham, The Seihos, Anna Roig, El Petit de Cal Eril, Judit Neddermann, Cola Jet Set, La Bien Querida, Mazoni, Carles Belda i Sanjosex. La programació musical es complementa amb tallers creatius, teatre, fotografia, cinema i literatura, a més d’un espai dedicat als infants de 0 a 3 anys, zona de descans, jocs i oferta gastronòmica.