Derrota del Nàstic al Molinón

Els granes van perdre 2 a 0 contra l’Sporting

Per . Actualitzat el

Un gol en el temps d’afegit de la primera part ha estat el punt de partida de la derrota del Nàstic al Molinón. Tot i que l’equip de Rodri ha tingut un parell d’ocasions per empatar mitjançant Manu Barreiro o Muñiz, el 2-0 a la meitat de la segona part ha estat determinant per caure contra l’Sporting de Gijón. El Nàstic es queda amb 28 punts a la classificació, un per damunt de la zona de descens.

Els primers minuts de partit al Molinón han estat dominats pel conjunt local que ha buscat insistentment la porteria de Dimitrievski. En el minut3 ha arribat la primera rematada de Santos, que ha marxat per damunt de la porteria. El Nàstic ha volgut replicar amb un remat de cap de Mesa que també ha marxat alt, però a partir d’aquí, Castro i Santos entre el minut 5 i 10 han tingut dues rematades perilloses dins l’àrea que han marxat a la dreta de la porteria tarragonina.

Tot i que l’Sporting ha seguit dominant el joc, no ha creat més ocasions clares de perill durant la primera meitat, mentre el Nàstic intentava recuperar la pilota per sortir jugant al contracop amb passades llargues buscant a Barreiro o Álvaro, que ha debutat com a titular amb la samarreta del Nàstic, sense sort. Poc a poc, l’equip de Rodri s’ha fet amb la pilota i ha controlat el partit. L’ocasió més clara ha estat a pilota aturada quan Muñiz, en el minut 35, ha enviat fora a la dreta de Mariño una rematada de falta des de la frontal de l’àrea.

Quan només quedaven 10 segons per acabar els dos minuts d’afegit de la primera part, l’Sporting ha aconseguit l’1 a 0 gràcies a Michael Santos. Una passada llarga rematada des de la frontal de l’àrea pel davanter local ha superat a Dimitrievski amb una vaselina.

La segona part ha començat novament amb l’Sporting buscant la porteria del Nàstic i en el primer minut Santos ja ha tingut una rematada dins l’àrea que se li ha marxat per damunt de la porteria de Dimitrievski. El Nàstic ha volgut replicar amb un parell d’accions de Muñiz i Barreiro, però les ha aturat el porter Mariño. Els asturians han insistit sobre la porteria tarragonina i fruït d’això ha arribat el 2 a 0. Era el minut 64, quan Dimitrievski ha pogut rebutjar un primer xut de Jony, però el refús ha acabat als peus de Rubén Garcia que dins l’àrea petita ha ampliat el marcador.

A partir d’aquí l’Sporting ha jugat amb comoditat i ha tingut ocasions per ampliar el marcador mitjançant Santos en el minut 75, quan un xut seu ha marxat fora a l’esquerra de la porteria per poc. El Nàstic ha intentat retallar distàncies amb un xut de Kakabadze, que l’ha aturat sense problemes el porter Mariño en el minut 80.

Després de la derrota al camp de l’Sporting de Gijón, el Nàstic rebrà dissabte vinent a les 16 hores al Nou Estadi al Cádiz CF en partit corresponent a la jornada 25 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Sporting de Gijón: Mariño, Álex B., Barba, Sergio A., Santos (Viguera, 80’), C. Castro (Rubén García, 60’), Carmona, Canella, Jony (Isma López, 74’), Álex Pérez, Montoro.
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Gaztañaga, Juan Muñiz (Omar, 56’), M. Barreiro (Dumitru Cardoso, 73’), Maikel M. (J. Márquez, 70’), Álvaro, Matilla, Suzuki, Abraham

Gols
1-0, Santos (45+2’); 2-0, Rubén García (64’).

Àrbitre
Saúl Ais Reig (col·legi valencià).

Targetes
Grogues a Suzuki (17’), M. Barreiro (19’), Muñiz (23’) i Molina (54′).

Camp
El Molinón. 21.206 espectadors. Partit corresponent a la jornada 24 de LaLiga 1|2|3.