L’aquarel·lista Joan Coch exposa a la galeria d’art Fefu Forés

Per . Actualitzat el

Aquest divendres 12 de gener, a les 20 hores, s’inagurarà l’exposició ‘Joan Coch in Tarraco, Watercolors and oil’ a la galeria d’art Fefu Forés. La mostra d’aquest prestigiós aquarel·lista i creador, premiat en infinitat d’ocasions arreu de Catalunya i Espanya, podrà visitar-se durant tot un mes, fins al 12 de febrer.

Joan Coch és un pintor i dissenyador polifacètic. Va formar-se a Barcelona i és membre destacat de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya. Ell mateix es defineix com a un artista «en constant formació». Ja des d’una edat molt primerenca destacava per les seves innates qualitats artístiques i creatives que ha anat desenvolupant durant tota la seva vida professional dedicada al món de les arts (disseny d’interiors, arquitectura, pintura, arts visuals, etc.) en constant dedicació i treball sempre buscant noves tendències en els camps de l’expressió plàstica. Gran part de la seva prolífica obra es troba en diferents espais públics i col·leccions particulars.
La seva presència a Tarragona és una gran oportunitat per als amants de les arts plàstiques, ja que podran gaudir en persona d’una de les obres més espectaculars del moment dins del panorama artístic català. Coch destaca per la seva habilitat en la pintura ràpida, fet que demostrarà durant l’acte d’inaguració d’aquest divendres.
La Galeria d’Art Fefu Forés està situada al carrer Mediona, 20 de Tarragona, a la Part Alta I la mostra es prodrà visitar de dilluns a divendres de 10 a 17 hores i dissabtes de 10 a 15 hores). L’accés és lliure.