Victòria treballada del Nàstic a Vallecas

Els granes guanyen amb un gol al temps de descompte

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha aconseguit una victòria de prestigi al camp del Rayo Vallecano en el primer partit de l’any 2018. Dos gols de Barreiro i un de Mesa han donat els tres punts al conjunt grana, que se situa amb 24 a la classificació, amb un partit menys que jugarà el 18 de gener al camp de l’Osasuna.

El partit ha començat de la millor manera per l’equip de Rodri, ja que en el minut 4 estrenava el marcador. Una pilota recuperada al cercle central, l’ha obert Gaztañaga a banda esquerra, on després de controlar-la Tete Morente l’ha cedit a Maikel Mesa, que amb una rematada des de la frontal de l’àrea gran feia pujar el 0-1 ajustant la pilota al pal dret.

El mateix jugador canari podria haver ampliat el marcador en els minuts 6 i 8 amb dues rematades que han marxat fora. El Rayo Vallecano en la primer ocasió que ha tingut ha aconseguit l’empat gràcies a un xut creuat d’Embarba des de la frontal de l’àrea gran en el minut 22.

Amb l’1 a 1, el partit ha entrat en una fase d’ocasions pels dos equips. En el 28, el mateix Embarba ha fet lluir a Dimitrievski, que ha enviat la rematada perillosa des de la frontal de l’àrea a córner. En el 31 una centrada de falta de Muñiz l’ha rematat Barreiro amb el cap, però la pilota ha sortit fregant el pal dret de la porteria d’Alberto. I en el 32 ha arribat el segon del Nàstic. Una nova centrada des de la dreta de Muñiz ha estat rematada impecablement de cap per Barreiro per fer l’1 a 2.

Sense temps per assaborir la victòria provisional, en el 36, l’àrbitre ha xiulat penal de Muñiz a De Tomás, però el davanter madrileny l’ha fallat enviant la pilota a l’esquerra de la porteria. Gairebé en la següent jugada, Manu Barreiro s’ha quedat sol davant el porter Alberto però el seu xut de vaselina des de 25 metres ha marxat per damunt el travesser. Ha estat la darrera ocasió d’una primera part intensa marcada també per la pluja que queia sobre la gespa de Vallecas.

A la segona part el Rayo Vallecano ha sortit decidit a buscar el gol de l’empat, mentre el Nàstic ha jugat al contracop. Les ocasions més clares pels madrilenys han arribat de les botes de Trejo. En el minut 64, una rematada seva s’ha estavellat al pal dret i en el 73 un xut des de la frontal ha impactat al travesser. També Raúl de Tomás ha tingut una ocasió amb un xut creuat dins l’àrea gran en el minut 79 que Dimitrievski ha aturat amb seguretat.

Quan semblava que el partit acabaria 1 a 2, l’àrbitre ha tornat a xiular un penal en contra del Nàstic que ha transformat Trejo per tornar a igualar el marcador en el minut 89, però en la darrera acció del partit ha arribat el gol de la victòria tarragonina. Jugada per banda dreta de Kakabadze amb centrada a la frontal de la petita, que ha tornat a rematar de cap Manu Barreiro per establir el definitiu 2 a 3.

El pròxim partit del Nàstic tornarà a ser fora de casa. Dissabte vinent començarà la segona volta de LaLiga 1|2|3 al camp de la UD Almería (18 hores).

Alineacions
Rayo Vallecano: Alberto, Álex Moreno, Trejo, Embarba, Baiano (Lass, 85’), A. Ba, Unai López, Velázquez, Raúl de Tomás, Santi Comesaña (Aguirre, 46’), Fran Beltrán (Domínguez, 74’).
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Gaztañaga, Juan Muñiz (R. Brugué, 68’), M. Barreiro, Assoubre, Maikel M. (Dongou, 90+1’), Suzuki, Tete, Abraham, E. Silvestre (Matilla, 63’).

Gols
0-1, Maikel M. (4’); 1-1, Embarba (22’); 1-2, M. Barreiro (32’); 2-2, Trejo, de penal (89’); 2-3, Barreiro (90+4’).

Àrbitre
Adrián Cordero Vega (Col·legi càntabre).

Targetes
Grogues a Kakabadze (17’), Velázquez (29′), Muñiz (35’), Raúl de Tomás (62’), Dimitrievski (82’), Mesa (87′), Matilla (87′) i Abraham (89′).
Vermella a Santi Coch (90’).

Camp
Vallecas. 6.416 espectadors. Partit corresponent a la jornada 21 de LaLiga 1|2|3.