El Quartet Mèlt presenta el seu disc de nadales al Teatre Tarragona

En el concert del pròxim 17 de desembre, el públic descobrirà el seu nou treball, ‘Xarrampim!’

Per . Actualitzat el

Cinc anys després del seu pas pel programa de TV3 Oh happy day que els va llençar a la fama, aquest jove quartet format per la Magalí Sare (soprano), l’Ariadna Olivé (contralt), l’Eloi Fort (tenor) i l’Oriol Quintana (baríton) ja és un projecte totalment consolidat i amb uns fonaments ben arrelats. La seva passió compartida per la música fa que per aquests joves músics sigui fàcil treballar i cantar junts. I això es nota en els seus espectacles, cada cop més madurs.

La consolidació del projecte Mèlt es copsa quan parlem amb els seus integrants, que viuen un dolç moment tant dins com fora dels escenaris. Cadascun d’ells compagina els seus projectes personals d’estudis i treball amb la feina que comporta preparar els concerts i els discs del quartet. Cinc anys després d’haver-se proclamat vencedors del concurs de cors de TV3, cap porta s’ha tancat, al contrari, totes s’han obert de bat a bat i això ha significat feina, molta feina, però «el fet de treballar plegats per a nosaltres és un plus», asseguren.

En tots aquests anys de camí per diferents escenaris de tot el país han consolidat una proposta musical que es manté ferma per la qualitat de les seves veus i per un repertori que engresca el públic, una proposta que ha guanyat en solidesa i complexitat, «quan ets dins la roda t’adones que no és només cantar, és pensar en el concert com un espectacle complet en què el teu cos també és important, la posada en escena, les llums… en definitiva, la presència escènica», afirmen.

Més enllà de l’embolcall, l’impacte de les seves interpretacions a cappella –tot i que no renuncien a l’acompanyament instrumental– és el que marca la diferència d’aquest quartet, que ja sabut aprofitar una oportunitat única per gaudir i viure d’allò que els agrada, la música, sense deixar de tocar de peus a terra.

Ara mateix es troben immersos en la gira de presentació del seu nou disc, Xarrampim!, un homenatge  a les nadales de tota la vida cantades en format ‘a cappella’, que es combinen amb altres de ressò internacional acompanyades de banda. S’hi inclouen temes tan coneguts com El petit vailet, Santa nit, El dimoni escuat… o White Christmas, Let it snow i Happy Xmas, entre altres. Els arranjaments instrumentals han anat a càrrec del mestre Joan Albert Amargós que, tal com diuen ells mateixos, «donen a aquestes versions una personalitat nova i fresca i una qualitat única».

La gira els porta ara a Tarragona, ciutat de naixement d’un dels seus membres, l’Eloi Fort, on actuaran al Teatre Tarragona, el dia 17 de desembre a les 18 hores.