Una editorial tarragonina toca el cel de París

Piscina, un petit oceà ha estat convidada al Saló del Llibre Infantil i Juvenil de la capital francesa

Per . Actualitzat el

Més de 175.000 visitants, 450 expositors de llibreries, agents literaris, editorials… aquestes són les imponents xifres del prestigiós Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Montreuil-París, en el qual participarà l’editorial tarragonina, especialitzada en llibres de contes per a tots públics.

L’editorial ha estat convidada a participar en aquest esdeveniment, que té lloc del 29 de novembre al 5 de desembre, per l’interès dels organitzadors en les seves propostes innovadores en referència a l’edició, il·lustració i textos. Una de les finalitats d’aquests Saló de llibre europeu és donar visibilitat a petits projectes emergents i desconeguts al territori francès.

En general les històries que es plantegen des d’aquesta petita editorial estan adreçades a tota la família però fugen dels tòpics infantils i tenen diferents nivells de lectura per tal de despertar un interès multigeneracional; així doncs, són contes per a petits i grans alhora. Piscina, un petit oceà manté un compromís amb el territori, de manera que tots els processos creatius així com els purament editorials es desenvolupen amb professionals i empreses del territori.