El Nàstic no aguanta l’embranzida del Lorca

Els granes perden per 0 a 2 en el debut de Dongou

Per . Actualitzat el

L’equip grana buscava retrobar-se amb la victòria davant l’afició. Tot i les comptades aproximacions a porteria rival en els primers 45 minuts de joc, els jugadors del Nàstic no han pogut trobar el gol per obrir la llauna. En la represa, el conjunt murcià s’ha mostrat superior ofensivament i ha sabut materialitzar dos gols per emportar-se els 3 punts en joc.

La primera ocasió clara del partit ha estat per als homes de Rodri. En el minut 8, Barreiro ha provat sort des de fora de l’àrea a passada d’Abraham, però l’esfèric ha sortit per sobre la porteria. Tres minuts després, Maikel Mesa ha provat el xut després d’una bona combinació entre Tejera i Javi Jiménez. Al minut 14, Dani Ojeda ha buscat el xut sense sort, ja que l’esfèric ha marxat per sobre la porteria. En el minut 18, s’ha produït un nou intent de Maikel Mesa a la frontal però l’esfèric ha sortit fora. Dos minuts després, el Lorca ho ha provat de nou mitjançant Noguera amb un xut creuat, que Dimitrievski ha enviat a córner. Delgado, en el minut 23, ha xutat massa desviat des de la frontal de l’àrea. En el minut 26, el capità visitant, Pina, s’ha tret un bon xut que no ha comportat perill a Dimitrievski. En el minut 32, el Lorca FC ha tingut dos ocasions perilloses, primer amb el xut de Dani Ojeda i un gran refús de Dimitrievski, i després amb un centre que ha anat directe a les mans del macedoni. En el minut 37, s’ha produït una altra ocasió perillosa a favor del Lorca. M. Apeh ha tingut a les seves botes el primer gol del partit després d’una centrada de banda esquerra, que Stole, sempre encertat, ha refusat. Quatre minuts després, de nou Maikel Mesa ha provat el xut des de la frontal sense fortuna. La primera part ha finalitzat amb empat al marcador, tot i que els dos equips han tingut ocasions per materialitzar el gol.

La segona part ha arrencat amb un xut potent de Dani Ojeda però ha sortit per sobre del travesser, en el minut 55. Quatre minuts després Dongou ha debutat amb la samarreta grana. I en el minut 60, el Lorca FC s’ha avançat al marcador mitjançant el gol d’Apeh.  Dongou ha tingut l’empat a les seves botes en el minut 63, el xut ha estat massa desviat. En el minut 66, s’ha produït el segon canvi a les files grana. Tejera ha deixat el seu lloc per a l’entrada de Zahibo. Doble ocasió grana al minut 70, primer amb un remat de Dongou i després amb el xut de Gaztañaga. Tres minuts després, Dimitrievski  ha refusat el xut de Dani Ojeda. I el tercer canvi a les files grana ha arribat en el minut 76, quan Juan Muñiz ha entrat ocupant el lloc de Gaztañaga. Abel Gómez ha posat el segon gol al marcador per a l’equip murcià de falta directa en el minut 85. Després dels quatre minuts de temps afegit, on no s’han vist ocasions de gol, s’ha arribat a la conclusió de l’encontre.

El proper matx que disputarà el conjunt entrenat per Rodri serà davant el CA Osasuna. Aquest partit, corresponent a la jornada 17 del campionat, es disputarà el divendres 1 de desembre, a partir de les 21 hores, a l’estadi El Sadar.

Alineacions
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, J. Jiménez, Xavi Molina, Gaztañaga (Juan Muñiz, 76’), Delgado, M. Barreiro, Maikel M, Suzuki, Abraham (Dongou, 59’) i Tejera (Zahibo, 66’).
Lorca FC: Dorronsoro, Pina, Noguera, Nando, Bustos, Holgersson, Peña, Dani Ojeda (Molo, 88’), Abel Gómez (Tropi, 85’), José Carlos i M.Apeh (M.Onwu, 80’)

Àrbitre
Sr. Jorge Figueroa Vazquez (Col·legi andalús).

Gols
0-1,  M. Apeh (60′); 0-2, Abel Gómez (85′).

Targetes
Gaztañaga (56′), M.Apeh (72′), Abel Gómez (73′), Barreiro (74′), Bustos (75′), Kakabadze (90′).

Nou Estadi.  5.419 Espectadors. Partit corresponent a la setzena jornada de LaLiga 1|2|3.