La Costa Daurada es converteix en l’escenari del llargmetratge ‘Bellezonismo’

Es tracta d’una comèdia sobre el món de la moda i la bellesa a càrrec de Jordi Arencón

Per . Actualitzat el

Des del passat dia 30 d’Octubre, la Costa Daurada s’ha convertit en un plató de cinema per acollir el rodatge de “Bellezonismo”, la nova pel·lícula de Jordi Arencón com a director i guionista, conegut pels seus inicis en Globomedia amb produccions com “Periodistes “,” Un pas endavant “o” Betty la lletja “.
Les productores Maskeline i Apocalipsi Produccions han estat les encarregades de tirar endavant aquest projecte, que ha escollit per al rodatge diferents localitzacions de la Costa Daurada com l’hotel Gran Palas de la Pineda, l’Hotel Palas Pineda, l’Ajuntament de Reus i els estudis de canal Reus entre d’altres. Després viatjaran als Monegros per continuar el rodatge en terres aragoneses.
El rodatge compta amb un ampli elenc d’artistes protagonistes: Armando del Río, Ariadna Cabrol, Elvira Ferreria, Raúl Herrera, Miguel Cazorla, Yanet García, Coral Gonzalez, Soledad Lasta, Desiree Pous i Gemma Amorós.
“Bellezonismo” és una comèdia diferent, una paròdia sobre el món de la bellesa i la perfecció en el qual els personatges tenen l’obsessió de ser bells i estèticament perfectes per poder arribar a la “felicitat”.
L’artista cambrilenc David Callau també participa com a Director d’Art en la decoració i atrezzo del llargmetratge aportant el seu peculiar i marcat estil sobradament conegut.
La pel·lícula, plantejada com una comèdia del món de la moda, narra la inusual història d’una parella de pilots de ral·li, Sòcrates del Bell i Copi, els quals troben una casa regida i habitada per una comunitat de dones joves i de extremat atractiu físic , guiades pels
cànons i directrius d’una bellesa exterior escrupolosament perfecta. El repartiment es encapçalarà per Armando del Riu (Sòcrates) al costat de Miguel Cazorla (Copi), i comptarà amb la participació d’actrius de la talla d’Elvira Ferreria (Nené), Yanet García (Miss), Ariadna Cabrol (Bombón), Coral González (Wonderbra), Desiree Pous (Caviar), Soledad Lasta (Lady Gaga).
La casa és l’ambaixada del surrealista Centre de Tecnificació de la Bellesa: un espai on perfeccionar el físic de manera compulsiva i malaltissa – i hilarant a la vegada – el líder del centre és un ex dissenyador, “enfant terrible de la moda”, anomenat ELL (Raúl Herrera), el qual va decidir aïllar-se de la resta del món i recloure al costat dels seus “noies” per formar aquesta peculiar societat. La sorpresa amararà l’atenció del fil central del nostre protagonista quan descobreixi que una de les noies és el segon gran amor de la seva vida: Nené (Elvira Ferreria).
El protagonista, Sòcrates, reconegut paranoic impulsiu, iniciarà un concorregut pla per intentar ‘rescatar’ al seu amor de la singular comunitat, passant, primer, per ser acceptat en el Centre de Tecnificació sota la tutela de l’excèntric Ell. Aconseguirà alliberar-la de aquest excedit col·lectiu de dones ?.
“No pretenem fer un judici de valor a la bellesa, sinó simplement convertir-la en un vehicle per a la comèdia” afirma Jordi Arencón.
Tot i que habitualment les comèdies no destaquen per la fotografia o pels decorats, amb “Bellezonismo” pretenem trencar aquesta dinàmica i oferir un llargmetratge visualment impactant, ja que el guió demana una producció ostentosa i de caràcter cura per a la pantalla. Els diferents espais del Centre de Tecnificació de la Bellesa concorden amb el seu mateix concepte i trama: tots dos tenen un disseny i una llum d’una alta qualitat estètica.
El vestuari ens seduirà des del principi gràcies a una audaç selecció de dissenyadors actuals. Alejandro Resta vestirà a la nostra protagonista Nené (Elvira Ferreria); Lacoste cobrirà les necessitats estètiques de Bombón (Ariadna Cabrol), a Wonderbra (Coral Gonzalez); Pilar del Camps presenta els estilismes per Caviar (Desireé Pous) i Anillarte que vestirà a Solitud Lasta.
“Pretenc que la història import, i per això els personatges han de ser creïbles” afirma Jordi Arencón.