Hiperrealisme en estat pur de la mà d’Eugenio Molero

Durant tres anys el pintor ha preparat aquesta mostra sobre la Part Alta de Tarragona que sorprenen per la meticulositat de detalls

Per . Actualitzat el

El dijous dia 9 de novembre, el pati de la Diputació de Tarragona acollirà una mostra del pintor Eugenio Molero, un artista autodidacta que ha fet un pas endavant amb una sèrie de quadres sobre Tarragona ciutat que sorprenen per la meticulositat en el traç i els detalls.

Eugenio Molero, nascut a Toledo l’any 1942, resideix a Tarragona des del 1981, on ha desenvolupat la seva activitat professional combinada amb la seva vocació artística: la pintura.
En aquesta mostra, Molero es reivindica amb com un dels pintors més reconeguts de casa nostra, amb un estil propi, «completament autodidacta i molt disciplinat», com ell mateix es defineix.
En aquesta ocasió, Molero ha fet gala d’aquesta autodisciplina i ha portat l’hiperrealisme a la màxima expressió, amb una sèrie de  disset olis que retraten, amb tot luxe de detalls, els racons més emblemàtics  de la Part Alta de Tarragona, però també dels canals de la romàntica Venècia i dels boscos de Catalunya. També s’hi podrà veure una impressionant sèrie de dibuixos fets a plomí amb la tècnica del puntillisme.
«He trigat tres anys a finalitzar aquesta mostra, de la qual em sento molt orgullós», assegura el pintor.
L’exposició s’inaugurarà el dijous dia 9 a les 19,30 hores i es podrà visitar fins al 17 de desembre.