El Mag Gerard inaugura diumenge l’11è Festival de Teatre Màgic

El popular Juan Tamariz i el televisiu Jeff Toussaint actuaran al Teatre Tarragona

Per . Actualitzat el

El món de l’il·lusionisme es donarà cita per onzè any consecutiu, del 5 de novembre al 2 de desembre, als escenaris de Tarragona i La Canonja per oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El festival Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard. Després d’un any la màgia torna a Tarragona i ho fa amb destacats artistes, alguns d’aquests de nivell internacional, que actuaran al Teatre Tarragona, El Magatzem, l’espai Kesse, i al Castell de Masricart de La Canonja). Com a novetat d’enguany cal destacar la incorporació de La Biblioteca Pública de Tarragona i la llibreria Adserà on s’oferiran espectacles màgics de petit format.

 

El diumenge 5 de novembre, a les 12 h, la inauguració del festival anirà a càrrec del Mag Gerard que presentarà el seu nou espectacle familiar de màgia i comèdia al teatre el Magatzem amb “Màgia per deixar-te bocabadat”. El popular artista tarragoní oferirà tot un seguit d’il·lusions màgiques que ens acompanyaran en un viatge per les diferents especialitats de l’art de l’impossible amb la finalitat de sorprendre el públic. En les pròximes setmanes la màgia arribarà també a La Canonja amb l’il·lusionisme i ombres xineses de Gonzalo Albiñana i la gran gala familiar conduïda per Pepín Banzo i Pepe Lirrojo.

 

La cloenda del festival anirà a càrrec de l’hipnotitzador Jeff Toussaint l’1 de desembre i Juan Tamariz el dia 2, aquests dos espectacles es representaran al Teatre Tarragona a les 21 h. Jeff Toussaint és l’hipnotitzador del programa 1, 2, 3, Hipnotízame (Antena3), que en la seva primera emissió va tenir una audiència de més de tres milions de teleespectadors. L’espectacle que oferirà al Teatre Tarragona és una experiència interactiva, plena de fortes emocions, de magnetisme, misteri i humor.

 

El gran mestre de la màgia Juan Tamariz presentarà el seu nou espectacle: Magia Potagia. ¡y más!, dins la cloenda del Festival Teatre Màgic. Una funció que es renova cada dia gràcies a dos ingredients bàsics: la participació del públic i els millors números de Tamariz. A més, estarà acompanyat per l’il·lusionista argentí Alan i la maga colombina Consuelo Lorgia.

 

 

PROGRAMA TEATRE MÀGIC 2017

 

Màgia per deixar-te bocabadat amb Mag Gerard

Inauguració de l’11è Festival Teatre Màgic 2017!

5 de novembre a les 12 h., Teatre Magatzem.  Preu: 6 / 8 €

El Mag Gerard és un artista amb un llenguatge propi, un comunicador nat. Els seus espectacles s’han pogut veure en teatres, televisió, festivals de cinema, gales internacionals de màgia, museus. Algunes de les seves creacions màgiques formen part del repertori de molts il·lusionistes del nostre país. A més a més, compatibilitza la seva feina de mag amb la d’escriptor de llibres de màgia i conferenciant.

Dins el marc del festival Teatre Màgic presenta el seu nou espectacle per a tota la família que barreja amb un estil propi la màgia visual i sorprenent amb la comèdia.

 

La volta al dia en 80 mons, amb Gonzalo Albiñana (Madrid)

9 de novembre a les 18 h., Sala Noble del Castell de Masricart  de La Canonja.  Gratuït.

Alguna vegada t’has quedat embadalit mirant als núvols? Has pensat mai en la màgia que amaguen? Durant una estoneta, i mitjançant el llenguatge de les ombres xineses, les mans de Gonzalo Albiñana ens descobriran la màgia que amaguen els núvols juntament amb jocs de màgia participativa presentats de forma molt original.

 

Gran Gala Màgica familiar amb Pepín Banzo i Pepe Lirrojo (Saragossa)

10 de novembre a les 18 h., Sala d’actes de l’Escola de La Canonja. Gratuït.

El festival Teatre Màgic de La Canonja presenta la seva gran gala familiar on tota la família quedarà bocabadada, un fantàstic espectacle amb aparicions, desaparicions, transformacions i la complicitat del públic assistent.

 

Presentació del llibre Fantasmagoría (Magia, terror, mito y ciencia) a càrrec de Ramón Mayrata i Mag Gerard

10 de novembre a les 19 h.,  a la llibreria Adserà de Tarragona

L’escriptor i guionista de teatre i televisió Ramón Mayrata presenta el seu darrer llibre Fantasmagoría que ens apropa a les fascinants sessions de la LLanterna Màgica (precursor dels projectors de cinema) i com els il·lusionistes del segle passat meravellaven al públic amb el seu enginy.

La presentació estarà amenitzada per un petit espectacle de màgia.

 

Gran Cabaret Màgic amb Pepín Banzo, Pepe Lirrojo i Mag Gerard

10 de novembre a les 21.30 h, Espai Kesse. Gratuït

Espectacle de màgia presentat pel Mag Gerard, podreu gaudir per primer cop a Tarragona de la màgia còmica i sorprenent de Pepín Banzo i Pepe Lirrojo. La combinació perfecte de màgia, teatre i humor per gaudir d’una bona estona.

 

Màgia amb aliments amb Mag Gerard

14 de novembre a les 18 h. Biblioteca Pública de Tarragona. Gratuït

El Mag Gerard presenta aquest espectacle basat en el seu llibre “Màgia amb aliments” (Editorial  Cossetània), si veniu veureu com els aliments poden aparèixer, desaparèixer, canviar de color, o viatjar de forma màgica…

A més, compartirà amb tots vosaltres un joc de màgia amb aliments en el que podreu deixar bocabadats als vostres amics i familiars. No t’ho pensis dues vegades i vine a gaudir de la màgia a la Biblioteca Pública de Tarragona.

 

Taller de màgia amb objectes quotidians: Impromptu Magic

17 de novembre a les 19 h. Espai Kesse. Gratuït

Per primera vegada un taller de màgia amb objectes: claus, monedes, bitllets, telèfon mòbil, rellotge. La finalitat és poder sorprendre tothom fent màgia amb objectes quotidians. Professor: Mag Gerard.

 

Realitat o ficció?  amb el Mag Gerard

23 de noviembre a les 13h. Tarragona Ràdio 96,7 FM.

Realitat o ficció? és el programa de ràdio que un cop al mes presenta el Mag Gerard a Tarragona Ràdio amb la col·laboració de Daniel Arbonés. En aquest espai de màgia pioner a la província de Tarragona, es recorda la vida de grans mags, s’explica un joc de màgia científica, s’entrevista als il·lusionistes més destacats de l’actualitat…

En aquesta ocasió el Mag Gerard farà un joc de màgia interactiva amb tots els oients, així que prepareu-vos per viure la màgia en les vostres pròpies mans en aquest programa especial dedicat al 10è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona i La Canonja.

 

Nit de màgia i humor amb Morrison el Magnífico

24 de novembre a les 20.30 h. Teatre el Magatzem. Preu: 10 / 14€

El conegut Morrison el Magnífico és un del grans mags còmics del nostre país, el seu personatge “Maverick el Tahur” va ser representat al parc temàtic Port Aventura durant 14 anys (amb 1.200 actuacions a l’any) convertint-se en mag resident, guionista, director artístic i assessor de màgia.

Entre els seus col·legues de professió és conegut com “El mestre”, sens dubte ha creat escola amb el seu estil i humor. Una oportunitat única de gaudir a Tarragona del seu espectacle unipersonal ple de sorpreses, participació del públic, enginy i bona màgia.

 

Màgia molt de prop amb el Mag Gerard

1 de desembre a les 18 h. Llibreria Adserà Tarragona. Gratuït

El Mag Gerard ens proposa un espectacle familiar de màgia de prop on la màgia i l’humor es fusionen amb l’objectiu de gaudir d’una estona en família. Cartes, monedes, bitllets i altres objectes quotidians seran els protagonistes d’aquest petit viatge màgic.

 

Una nit hipnòtica amb Jeff Toussaint

1 de desembre a les 21 h. Teatre Tarragona. Preu: 10 / 16€

Jeff Toussaint és l’hipnotitzador del programa 1, 2, 3, Hipnotízame (Antena3), que en la seva primera emissió va ser vist per més de tres milions de teleespectadors. L’espectacle que ofereix al Teatre Tarragona és una experiència difícil de creure: interactiva, plena de fortes emocions, de magnetisme, misteri i humor. Un viatge a l’últim racó del subconscient a través de la capacitat de suggestió, amb una fascinant tècnica de la hipnosi, fins i tot, col·lectiva.

Descobriràs el misteriós i desconegut poder de la ment humana. Per a tots els públics.

 

Magia Potagia…¡y más! amb Juan Tamariz

2 de desembre  les 21 h al Teatre Tarragona. Preu: 26€

El gran mestre de la màgia Juan Tamariz presenta el seu nou espectacle: Magia Potagia… ¡y más!, dins la cloenda del Festival Teatre Màgic. Una funció que es renova cada dia gràcies a dos ingredients bàsics: la participació del públic i els millors números de  Tamariz. A més, estarà acompanyat per l’il·lusionista argentí Alan i la maga colombina Consuelo Lorgia. Dues hores de màgia, telepatia, humor, misteri, improvisació i emoció formen aquest espectacle que ja porta més de cinc anys representant-se en teatres de l’Estat i de l’estranger. S’ha presentat en escenaris tan prestigiosos com el Festival de Música Clàssica de Salzburg o el Festival d’Art de Toronto.

 

 

–      Més informació de tots els espectacles de màgia, a la web oficial: www.teatremagic.es.