La banda Fòrum TGN fa reviure Freddie Mercury

Amb l’espectacle ‘Queen in Concert’ al teatre Tarragona, el 12 de novembre

Per . Actualitzat el

La nova banda Fòrum TGN de Rambla Music es presenta en societat amb un espectacle sense precedents i la força musical de l’icònic Freddie Mercury, en homenatge als 25 anys de la mort del que fou el líder de la banda britànica Queen.

Sota el nom de Queen in Concert es presenta un espectacle inèdit que aplegarà tota la banda de Fòrum TGN, integrada per uns 60 músics i més de 120 veus de cinc corals de la ciutat. Tot sota la direcció artística del músic tarragoní Paco Martín i la direcció vocal de Rakel Esteve, amb les veus principals de Llúcia Cano i Chus Cano.

Els èxits de Mercury han estat versionats especialment per a l’ocasió per Jordi Grisó. Una oportunitat única de viure la màgia i l’energia d’una de les figures més rutilants de la música, amb artistes de casa nostra.

Hi participaran la Banda de música Fòrum TGN de Rambla Music. Direcció musical: Paco Martín. Direcció vocal: Rakel Esteve. Arranjaments: Jordi Grisó. Veus: Llúcia Cano i Chus Cano. Corals: Singtònics i Sons de Gòspel (direcció: Albert Galcerà), In Crescendo (direcció: Eduard Pàmies), Orfeó URV (direcció: Núria Giménez) i The Cor (direcció: Rakel Esteve). Grup de batucada: Tympanum (direcció: Alejandro Portero).

Queen in Concert es representarà el diumenge 12 de novembre a les set de la tarda al Teatre Tarragona. Les entrades tenen un preu de 12 euros i es poden adquirir en línia a la pàgina web de Tarracoticket i a les taquilles del Teatre Tarragona (dins de l’horari habitual). Col·laboren la Fundació Escola Teresiana, Rakel-Acadèmia de Cant i la Fundació privada Mútua Catalana.