Els voluntaris de ‘la Caixa’, al costat de la Fundació Estela per la Discapacitat

La darrera visita dels empleats de l’entitat financera va tenir lloc el passat 18 d’octubre a l’Escola d’Educació Especial

Per . Actualitzat el

 

Ja existeix un vincle especial entre els nois i noies de la Fundació Estela per la Discapacitat i els empleats de la Caixa a la zona de Tarragona, que regularment passen un dia a les instal·lacions d’aquest centre social de la Xarxa de Santa Tecla per col·laborar i participar activament en tallers i teràpies adreçades de potenciar l’autonomia i l’autoestima de les persones amb discapacitat psíquica. La darrera visita dels empleats de l’entitat financera va tenir lloc el passat dimecres 18 d’octubre a l’Escola d’Educació Especial.

En un principi tot estava previst perquè el grup de voluntaris pintés, juntament amb els usuaris i usuàries d’Estela, totes les línies de la pista esportiva (futbol i bàsquet) del centre. La climatologia no va permetre fer treballs sobre el paviment mullat, però això no va ser impediment perquè els voluntaris i els responsables d’Estela organitzessin una divertida jornada de treball a l’hort de la institució. La jornada va ser de molt profit tant per als voluntaris de la Caixa com per als usuaris d’Estela. A més, en una de les aules, els empleats de l’entitat financera van dedicar uns minuts a explicar d’una manera amena i entenedora el funcionament dels diners, de les caixes i dels estalvis.

Aquesta no és la primera vegada que un grup de voluntaris i voluntàries de la Caixa col·laboren activament amb la Fundació Estela per a la Discapacitat. Ara fa uns mesos un equip de la Caixa va treballar de valent amb els usuaris i usuàries d’Estela i els monitors per pintar tots els porxos de l’Escola d’Educació Especial. «La idea és que hi hagi interacció entre els voluntaris i els joves», diu Sandra Valls, directora de l’Escola d’Educació Especial d’Estela. «Segur que repetirem ben aviat», apunta la docent.