L’Alcorcón escombra el Nàstic

L’equip madrileny goleja als granes al Nou Estadi

Per . Actualitzat el

Derrota dura per a l’equip de Rodri després de sortir perjudicat per les lesions durant el partit i l’eficàcia golejadora del conjunt madrileny, evitant que els grana sumessin la tercera victòria consecutiva. Tejera ha estat substituït a la mitja part i E. Silvestre ha tingut de marxar del terreny de joc deixant al conjunt grana amb 10 homes al camp per falta de canvis. A l’inici del matx, Uche també ha demanat el canvi.

La primera meitat ha començat amb un avís del conjunt madrileny a la porteria grana mitjançant una bona centrada per banda dreta de Alvaro G.C, que no ha pogut finalitzar ningú. Un minut després, Barreiro amb un bon toc d’esperó ha deixat a Uche en un mà a mà amb el porter, però el nigerià no ha aconseguit arribar a l’esfèric. Al minut 13 el Nàstic s’ha vist forçat a fer un canvi, després que Uche ha hagut d’abandonar el terreny de joc per lesió, donant entrada a Delgado. El primer gol de la tarda arriba al minut 20. Un magnífic xut de Peña des de fora de l’àrea ha inaugurat el marcador. En el minut 27, Barreiro ha buscat el gol en el xut de falta directe, però l’esfèric ha rebotat a la tanca. En el minut 32, Javi Jiménez ha provat una centrada per banda esquerra, i Barreiro no ha arribat a la pilota per molt poc. L’esfèric ha sortit per línia de fons. Tres minuts després, el Nàstic ha seguit intentant posar les taules al marcador amb un xut potent d’ Abraham. Mentre que en el minut 40, una bona centrada de Kakabadze des de la banda dreta, l’ha refusat la defensa de l’equip madrileny. Dos minuts després, el Nàstic ha tingut una doble ocasió. Primer amb un xut de Gaztañaga, que el rebot ha acabat als peus del lateral J. Jiménez, i ell mateix ha provat fortuna amb un xut desviat que ha anat directament a fora. L’àrbitre ha afegit 3 minuts. Dintre del temps extra, l’Alcorcón ha posat més diferencia al marcador després d’una jugada de contraatac que ha finalitzat A.Dorca M. Amb el resultat de 0-2 al marcador s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha arrencat amb canvi per lesió a les files del Nàstic. E. Silvestre ha ocupat el lloc de Tejera. En el minut 50, un contraatac del conjunt grana l’ha culminat Javi a les mans del porter. Dos minuts després, Abraham ha provat un xut en potencia però el porter ha refusat l’esfèric i la jugada ha acabat en córner. En el minut 53, el Nàstic ha realitzat l’últim canvi a les seves files, entrant Assoubre i marxant Javi Jiménez. E. Silvestre s’ha vist obligat a marxar lesionat en el minut 58, provocant que el Nàstic jugués amb 10 després d’haver esgotat els canvis. En el minut 59, Kakabadze ha intentat marcar amb un xut creuat però la pilota ha sortit massa creuada. En el minut 61 ho ha tornat ha intentar Abraham amb un xut des de la frontal de l’àrea però Casto l’ha parat. Un minut després, l’ AD Alcorcón ha posat el tercer al marcador per mitjà de Dumitru Cardoso després d’una jugada de contraatac finalitzada amb un mà a mà amb Dimitrievski. Tete Morente, en el minut 81, ha provat la jugada personal després de robar la pilota al mig camp i xutar des de la frontal de l’àrea. Delgado, en el minut 85, ha xutat des de l’interior de l’àrea petita però l’esfèric ha rebotat al pal. Ja en les acaballes del matx, Abraham ha vist  la segona amonestació groga, i ha deixat el Nàstic amb 9 jugadors. Després dels dos minuts d’afegit, s’ha arribat a la conclusió del matx amb el resultat de 0-3.

El proper partit de LaLiga 1|2|3 que afrontarà el Nàstic serà el proper dissabte 28 d’octubre, a partir de les 16 hores, a l’Anxo Carro davant el CD Lugo.

Alineacions:

Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Javi Jiménez (Assoubre, 53’), Xavi Molina, Gaztañaga, Uche (Delgado, 13’), M.Barreiro, Perone, Tete, Abraham i Tejera (E. Silvestre, 46’).

AD Alcorcón: Casto, Laure, Errasti (Borja D, 85 ’), Toribio, A. Dorca M, Alvaro G.C (C.Bellvis, 75 ’), Alvaro Peña, David Fdez, Hugo A. Q, César i Dumitru Cardoso (Nono, 66’).

Àrbitre

Rubén Eiriz Mata (Comitè gallec)

Gols

0-1, Alvaro Peña (20’); 0-2, A. Dorca M. (45’+2’); 0-3, Dumitru Cardoso (62’).

Targetes

Hugo A.Q. (26’), Alvaro G.C. (31’), Abraham (85’), Abraham (87’).

Nou Estadi. 5.853 espectadors. Partit corresponent a la onzena jornada de LaLiga