L’espectacle de teatre gestual ‘Nàufrags’ arriba al Tarragona

La proposta escènica ha estat premiat amb el guardó Zirkòlika de Circ de Catalunya 2016

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte dia 21 d’octubre, el Teatre Tarragona acull l’espectacle familiar Nàufrags de la companyia Producció de La Industrial Teatrera. Es tracta d’una obra de clown i teatre gestual, sense text, per a tots els públics que ha rebut el Premi Zirkòkila de Circ de Catalunya 2016.

 

Dos nàufrags de la quotidianitat que viuen a la deriva. Aquests personatges es deixen portar pel vent, per les ones, pels impulsos; aquesta és la seva manera de viure, no hi tenen res a perdre i tot a guanyar. Una trobada amb el públic, un intercanvi. Una picada d’ullet als naufragis quotidians des de l’humor i la fragilitat. Un espectacle de teatre de clown i, com a tal, de circ. Nàufrags no té text: parlen el gest, les mirades, els somriures. L’espectacle es realitza en un espai central amb el públic assegut a l’entorn, per gaudir-lo de molt a prop, per això l’aforament és limitat a 200 localitats. Les entrades tenen un preu de 8€ i poden comprar-se a través de www.tarracoticket.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona.

 

Nàufrags inaugura la programació familiar de la temporada dels Teatres de Tarragona. Aquest any el cicle es potencia amb sis espectacles adreçats especialment als més menuts, entre els quals s’hi troben les clàssiques representacions dels Pastorets a càrrec de l’Associació la Salle i la companyia La Golfa i dues noves propostes del festival El Més Petit de Tots, amb la companyia holandesa De Stilte i la dansa de l’Associació Blink Flash com a protagonistes.

 

Més informació de l’espectacle: http://www.tarragona.cat/cultura/teatre-dansa-musica/teatre/agenda/tardor-2017/naufrags-amb-la-industrial-teatrera

Podeu consultar tota la programació a teatres.tarragona.cat.