El govern de l’Aragó agraeix l’atenció de l’Hospital de Santa Tecla a les víctimes de l’atemptat de Cambrils

El seu conseller de Sanitat, Sebastián Celaya, envia una carta a la direcció del centre tarragoní

Per . Actualitzat el

El govern de l’Aragó, a través del seu conseller de Sanitat, Sebastián Celaya, ha volgut agrair i reconèixer la tasca desenvolupada pels professionals de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla amb les víctimes de l’atemptat terrorista de Cambrils de passat 17 d’agost. En una carta adreçada a la direcció general de l’hospital de la Rambla Vella de Tarragona, el titular de Sanitat de l’Aragó ha volgut destacar l’atenció prestada pel centre tant a les persones ferides com als seus familiars.

La carta, amb data del 23 d’agost de 2017, serveix perquè el conseller de Sanitat, Sebastián Celaya, agraeixi sobretot el tracte dispensat pels serveis de Traumatologia i Medicina Interna a les víctimes aragoneses que van ser ingressades a l’hospital tarragoní. «Em consta que no només han demostrat una notable professionalitat, sinó que, més enllà de les seves obligacions professionals, han destacat pel seu excel·lent tracta humà, el que en moments d’angoixa ajuda a pal·liar el patiment de les víctimes i els familiars», diu el conseller en el document, en el qual fa extensiu l’agraïment a tots els professionals de l’hospital. La carta finalitza parlant dels valors de mostrats pels professionals del centre sanitari.