Instal·len pilons de ciment per protegir la Rambla Nova

Són part, juntament amb l’augment de presència policial, de les mesures de seguretat preses després dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

Per . Actualitzat el

Els atemptats jihadistes succeïts la setmana passada a Barcelona i Cambrils han provocat que s’augmentin les mesures de seguretat a Tarragona.

És per això que des de fa uns dies s’han instal·lat a la Rambla Nova uns pilons de formigó que barren el pas en punts específics com passos de vianants o els començaments dels trams de la via. Aquesta mesura de protecció també assegura la tranquil·litat dels paradistes que omplen la Rambla Nova quan hi ha Mercadet i s’han pogut veure també al mercat de Bonavista.

Aquesta mesura, que es suma a l’augment de presència policial dels darrers dies, pretén evitar l’entrada de vehicles a les zones de vianants i prevenir, d’aquesta manera, que es repeteixi el modus operandi que els terroristes han utilitzat en diverses ocasions, com al recent atemptat a les Rambles de Barcelona.

El de Tarragona no és un cas aïllat, ja que diverses localitats de la província també han reforçat les mesures de seguretat als seus carrers. Un exemple és Reus, que des de la setmana passada té instal·lats pilons de formigó a les entrades dels carrers més transitats per vianants, com el carrer Llovera, i ha augmentat la presència dels cossos de seguretat als carrers del centre.

 

Pilons de ciment al carrer Llovera, un dels més transitats del centre de Reus./A. Company