Últimes places per estudiar a les Escoles d’Art i Disseny el curs 2017-2018

Les inscripcions per cursar algun dels cicles amb places vacants es podran realitzar de l’1 al 6 de setembre als centres de Tarragona i Reus

Per . Actualitzat el

Les persones interessades a estudiar art i disseny i obtenir una formació professionalitzadora poden optar a les darreres places que ofereixen les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus per aquest curs 2017-2018 amb la convocatòria extraordinària de setembre.

Les inscripcions als cicles on han quedat vacants després del període de matriculació del mes de juliol, tindran lloc entre els dies 1 i 6 de setembre als mateixos centres on es vol obtenir la plaça. A més, caldrà superar una prova d’accés que es realitzarà el dia 14 del mateix mes.

A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) hi ha disponibilitat de places als cicles: Arts Aplicades al Mur, Gràfica Interactiva, Joieria artística i Fotografia. A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (carrer del Vent, 6) hi ha vacants per cursar els estudis de: Projecte i direcció d’obres de decoració, Gràfica audiovisual, Inforgrafia 3D i Arquiterctura efímera.

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació ofereixen excel·lents recursos tècnics i un equip docent qualificat amb una formació de qualitat orientada a les necessitats del mercat. Amb una durada de dos cursos acadèmics i la seva implantació territorial de proximitat, donen resposta a la demanda del talent creatiu de casa nostra que busca una formació de qualitat i professionalitzadora encaminada a obrir-se pas al món laboral.

Per consultar tota la informació sobre els estudis que ofereixen els centres, la preinscripció i la matriculació, podeu accedir al web www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny.