La Diputació de Tarragona concedeix ajuts a les escoles de música municipals

La institució ha concedit un suport global de 400.000 euros a 27 centres d’ensenyament musical municipals

Per . Actualitzat el

La Diputació de Tarragona ha fet una aportació econòmica a les diferents escoles de música de titularitat municipal per tal de contribuir al funcionament de la seva activitat pedagògica, que garanteix la presència d’ensenyaments musicals al territori.

La concessió d’aquests ajuts, per un import global de 400.000 euros, per a un total de 27 centres municipals, va ser aprovada per la Junta de Govern de la Diputació el passat mes de juliol. Aquesta aportació s’ha concedit a aquells centres que havien fet la sol·licitud corresponent i, per a la distribució d’aquests ajuts, s’ha tingut en compte un criteri de població, per garantir als municipis amb menys habitats l’accés a recursos que permetin oferir ensenyaments musicals.

A partir d’aquests tipus d’ajuts, la Diputació de Tarragona contribueix a estendre entre tota la ciutadania de les nostres comarques les oportunitats d’aprenentatge musical i l’accés a aquests estudis.