La fiscalia arxiva la investigació oberta als regidors Pau Pérez i José Luis Martin

Les diligències conclouen que no hi ha indicis de delicte en l’exercici de càrrecs públics i privats per part dels dos polítics

Per . Actualitzat el

La Fiscalia Provincial de Tarragona ha arxivat la denúncia presentada per la candidatura d’Unitat Popular (CUP) a la Comandància de la Guàrdia Civil en relació amb l’empresa Nàutic Tarragona SA i els regidors de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Pérez i José Luis Martín perquè, segons relaten les diligències, “no es desprenen indicis d’infracció penal”. També decreta l’arxivament de les diligències.

Tant el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, com el segon tinent d’alcalde, Pau Pérez, ha remarcat que “això demostra que no existeix cap irregularitat” i exigeixen a la CUP que “rectifiqui públicament la denúncia” i “es disculpi” als regidors acusats de diferents presumptes delictes. “Esperem que la CUP aprengui que el que no van guanyar a les urnes no es pot aconseguir atacant l’honor de persones que treballem honradament a l’administració pública”, han coincidit Pérez i Martín.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que ha acompanyat als regidors a la convocatòria de premsa ha manifestat sentir-se “molt content, tot i que no alleugerits, perquè teníem el convenciment que no hi havia res. Lamento que es vulgui fer política a través de la Justícia”. I ha afegit: “Si no ho saben fer d’una altra manera, que se’n vagin. La política no es fa d’aquesta manera sinó treballant”. L’alcalde també ha afegit que té “confiança plena amb els serveis jurídics que, en el seu moment, van dictaminar la compatibilitat dels càrrecs del regidor Pau Pérez.