Joves músics de Tarragona busquen fer el seu primer disc

La Jove TGN Big Band impulsa un Verkami per finançar el seu primer treball, dedicat al cantant nord-americà Nat King Cole

Per . Actualitzat el

Els joves talents musicals de Tarragona s’obren camí però de vegades necessiten la col·laboració ciutadana per culminar els seus projectes. La Jove Tgn Big Band de Rambla Músic ha iniciat una campanya de recaptació mitjançant un projecte Verkami per poder fer realitat el proper repte: el seu primer disc que recollirà els grans èxits de Nat King Cole. L’objectiu és presentar aquest primer treball discogràfic el pròxim 15 de setembre al Teatre Metropol sota la direcció artística de Paco Martin i amb la veu de Carles Carrasco. La Jove Tgn Big Band, del centre de formació musical Rambla Music, està integrada per 22 músics amb edats compreses entre els 16 i els 22 anys sota la direcció musical de Paco Martin París.

La Jove TGN Big Band creu que és possible connectar amb les noves generacions a través de la música de sempre i dels grans artistes de la història. Per aquest motiu, en aquest primer disc han apostat per recollir alguns dels majors èxits del nord-americà Nat King Cole, ja que el seu estil únic permet la seva fusió amb els millors ritmes del jazz actual. El resultat, amb arranjaments inèdits, serà un disc innovador, original, fresc i amb una sonoritat única a partir de cançons àmpliament conegudes.

Aquest nou treball discogràfic demostra la gran qualitat professional i artística que es pot trobar a les comarques de Tarragona. I així ho confirma l’aposta que la Jove TGN Big Band ha fet per grans professionals del nostre territori músics, veu, direcció artística o estudi de gravació (MBG Audio) són una bona mostra de la gran qualitat que es pot trobar a casa nostra.

S’hi pot contribuir econòmicament fins a finals de juliol a través de la plataforma Verkami (vegeu peu de foto) i obtenir importants contraprestacions.