Competició il·lustrada

Tarragona celebra la 5a Nit de la il·lustració

Per . Actualitzat el

El dijous dia 13 de juliol a les 22 hores tindrà lloc la Nit de la il·lustració a Tarragona. La festa començarà a partir de les 22 hores i tindrà lloc a l’Espai Jove La Palmera en el marc del Festival Sota La Palmera (pl Imperial Tarraco). Diversos il·lustradors i il·lustradores lluitaran per aconseguir el premi Llapis il·lustre, un premi simbòlic que serà el colofó d’una nit amenitzada amb música i un carismàtic presentador tarragoní: Oscárboles.

Els 15 il·lustradors participants d’aquesta cinquena edició són: Ana Manzano, Dani Pena, Sílvia Ramal, Helena Requesens, Laura Rey, Namíbia Coronado, Desi Castellar, Ruben Sáez, Mariona Roig, Laia Ferraté, Hernan en H, Julio Aliau i Mey.

Il·lustradors professionals que es barregen amb estudiants i gent amateur que troba en el dibuix una manera d’expressar-se pròpia.

Els organitzadors de la cinquena nitilustgna són Txomin Medrano i Pep Serra de Mènsula Studio i Elisabet Díez d’anduluplandu, amb la col·laboració de Joan Rioné i el suport de l’oficina de Tarragona Jove.

Un dels objectius de l’acte és potenciar el planter d’il·lustradors tarragonins, i dignificar un ofici que normalment s’entén com solitari, íntim i privat. La cita s’ha promocionat repartint cartells per la ciutat i via xarxes socials amb l’etiqueta #nitilustgna.