Zona Zàlata estrena espectacle aquest cap de setmana

‘Cultura, Kultura, Mixtura’ es representarà al Teatre Metropol amb motiu del seu 30è aniversari

Per . Actualitzat el

Aquest cap de setmana Zona Zàlata serà al Teatre Metropol per presentar Cultura, Kultura, Mixtura el dissabte 17 a les 21h i el diumenge 18 a les 18.30h. Aquesta proposta, que s’emmarca dins la celebració del 30è aniversari de la companyia de teatre contemporani, vol ser un reflex de “l’home, espectador mut de la cultura. L’home percep la cultura amb tots els seus sentits. El tacte és el contacte visual entre l’espectador i la pantalla”, com es defineix l’obra. Una visió particular de les nostres petites i gran misèries, una aposta per la comèdia de l’art del segleXXI. Una experiència per extreure’n reflexions necessàries.

En els propers mesos Zona Zàlata té programats d’altres esdeveniments per celebrar el seu aniversari, que podeu veure en el seu web: www.zonazalata.com

Qui és Zona Zàlata – breu història

Zona Zàlata és un col·lectiu amb una llarga trajectòria en el món de les creacions escèniques i visuals. Aquests 30 anys avalen un estil propi que a creat escola dins l’anomenat teatre contemporani. La seva vinculació amb l’activitat cultural no ha estat únicament creant espectacles i accions, sinó que han dedicat molts esforços a la investigació i divulgació. La formació i experiència dels diferents membres que formen Zona Zàlata, els grups i creadors que sempre els hi ha donat suport, així com les ganes d’experimentar, els ha fet créixer com a professionals en un entorn on podrien ser classificats com una “espècie en perill d’extinció que cal protegir”, segons comenten ells mateixos. Utilitzant el cos com a eix vertebrador i la paraula com a nexe d’unió han estat capaços de reconstruir diferents estils dins el món de les creacions escèniques. Zona Zàlata ha analitzat, treballat i desenvolupat moltes d’elles per arribar al moment actual amb un nou model que ja s’anomena La comèdia del art del segle XXI, així doncs no és d’estranyar que els membres de la companyia es considerin els nous personatges de la comèdia del art.