El Nàstic és de Segona A!

Els granes certifiquen la permanència amb una victòria dramàtica contra l’UCAM Múrcia en un Nou Estadi emocionat

Per . Actualitzat el

Per fi s’ha acabat el patiment per a la parròquia grana aquesta temporada. El Nàstic ha certificat la permanència amb una victòria per la mínima (1-0) contra l’UCAM Múrcia i competirà novament la temporada 2017-18 a la categoria de plata del futbol professional espanyol. El tècnic Nano Rivas ha aconseguit el que semblava impossible fa unes setmanes: tres victòries en les tres darreres jornades del campionat. El triomf, assolit amb gol de Barreiro en el temps de descompte després que Reina aturès un penal a un quart d’hora del final, ha provocat el deliri de l’afició tarragonina, que ha envaït la gespa del Nou Estadi com en les millos ocasions.

El Nàstic segueix a Segona A i envia l’UCAM Múrcia a la Segona B, que es va complicar molt la vida perdent la setmana anterior a casa contra l’Alcorcón, que també s’ha salvat en l’última jornada junt amb l’Almeria.

A la sala de premsa Nano Rivas es mostrava eufòric i agraït a l’esforç dels jugadors en aquestes tres jornades màgiques. El matmix tècnic deixava la porta oberta a  la possibilitat de continuar al front de la nau grana la pròxima temporada si la directiva del Nàstic li planteja.Això se sabrà en els pròxims dies.