El Nàstic de Nano Rivas només coneix la victòria

Els granes guanyen 0-1 al camp de Tenerife i tenen a la mà la permanència en l’última jornada al Nou Estadi

Per . Actualitzat el

Meritòria victòria del Nàstic al camp del Tenerife amb un gol d’Uche que posa molt a prop la permanència. Els granes van superar tota la pressió de l’equip tinerfeny, que es jugava una plaça al play-off d’ascens, i depenen d’ells mateixos per certificar la salvació de la categoria en l’última jornada davant de l’UCAM Múrcia. Aquest era el segon partit de Nano Rivas a la banqueta grana i les coses no li poden anar millor. Després de la victòria a casa contra el Girona, que aquest diumenge ja ha assolit l’ascens a la Primera Divisió, els granes han assolit una victòria en un camp molt complicat i en un partit que l’àrbitre ha allargat més de 8 minuts de manera inexplicable.

Al llarg de tots el partit el Tenerife ha portat el pes del joc, però el Nàstic s’ha defensat bé i, a la segona part, ha aprofitat una badada de la defensa canària per avançar-se en el marcado quan quedava mitja hora de joc. Els de Nano Rivas han mantingut la fermesa en defensa i han resistit l’empenta local. Al final ha tocat patir de valent perquè el col·legiat, de manera inexplicable, ha decidit allargar el partit més de 8 minuts. El Nàstic se situa fora de les places de descens i podria estar salvat en l’última jornada fins i tot sense guanyar. Malgrat tot, millor no temptar la sort. Ara cal preparar molt bé el decisiu matx contra l’UCAM Múrcia, equip que visitarà un Nou Estadi ple de nastiquers amb la necessitat de puntuar per evitar el descens.