Arrenca el Minipop

El passeig de les Palmeres s’omple d’un públic intergeneracional amb ganes de gresca

Per . Actualitzat el

Comença el gran festival per a petits públics amb èxit d’assistència ja el primer dia. El tarragoní Espaldamaceta ha obert el festival seguit de l’Albert i el Cuervo de Retirada i de Càntut, una proposta deliciosa i artesanal de Carles Belda i Sanjosex que sembla feta expressament pel Minipop. Els dos artistes s’han posat d’acord per recuperar i actualitzar cançons tradicionals dels nostres avis per a totes les generacions.

Dissabte serà el torn de Paula Jornet, Marion Harper i la cap de cartell, La Bien Querida.I quan el públic sigui a dalt de tot, no podrà baixar perquè Mazoni exigirà eufòria. El projecte de Jaume Pla arriba finalment al Minipop amb un nou disc on torna a l’essència de la cançó per fer emocionar el passeig de les Palmeres. El festival clourà amb el duet Cala Vento, que s’estrena a Tarragona després d’haver revolucionat l’escena indie catalana i espanyola.

Per acabar, els Superpanda’s, els discjòqueis de capçalera del Minipop, allargaran la festa per als que no en tenen mai prou.

I diumenge vermut electrònic i més tallers per als menuts.