Arriba el nou FiTT

Per . Actualitzat el

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), organitzat per la Sala Trono amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, del Departament de Cultura de la Generalitat i el patrocini de Repsol, tindrà lloc entre el 14 i el 23 de juliol a diferents teatres i espais de la ciutat de Tarragona. Com a novetat, enguany, ha organitzat entre els dies 18 i 20 de juliol al teatre Metropol el Young FITT, una proposta que inclou un premi del públic, diferents trobades entre programadors i companyies i workshops oberts a la participació dels espectadors.

L’espectacle Dignità autonome di  prostituzione torna al FiTT per inaugurar-lo els dies 14 i 15 de juliol a les 21:30 al Teatre Metropol. Un espectacle que fa 8 anys que gira per Itàlia, i ja va venir a Tarragona el 2011.

El diumenge 16 a les 19:30 h a l’Antiga Audiència tindrem l’estrena absoluta de Hey Tius! Mol A!. Serà una nit amb Nigel Planer (el conegut Neil de la sèrie Els joves) i l’actriu catalana Ivana Miño, on l’actor fa un recorregut per la seva carrera artística sobre els escenaris i els platós.

La premiada i reconeguda obra de la companyia Obskené Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas estarà els dies 21 i 22 a les 19 h en un espai nou al FITT: el claustre del Seminari. I el mateix divendres 21 a les 21.30h s’oferirà un concert del grup Blaumut al Teatre Tarragona.

El dissabte 22 a les 21:30 al Teatre Metropol la companyia valenciana El Pont Flotant presentarà El fill que vull tindre, un projecte va néixer d’un taller escènic on tres generacions van compartir espai de creació col·lectiva. I per finalitzar l’edició d’enguany, la companyia catalana Espai Dual representarà a l’Antiga Audiència Be God Is, un divertidíssim xou que combina música, humor i teatre gestual, tot generant una gran complicitat amb el públic.

A aquestes representacions cal afegir-hi els cinc espectacles que es faran al Teatre Metropol inclosos en el cicle Young FiTT.