El Nàstic de «Sant Nano Rivas» està ben viu

Els granes salven el primer matx-ball per evitar el descens guanyant el Girona (3-1)

Per . Actualitzat el

El Nàstic de Tarragona agafa aire per a les dues últimes jornades de lliga. Davant de prop de 12.000 espectadors, els granes han aconseguit una meritòria victòria davant del Girona, equip que amb tota seguretat assolirà l’ascens matemàtic a la Primera Divisió la pròxima jornada. Els gironins només necessitaven un punt per pujar, però haura d’intentar-ho davant de la seva afició després que l’equip de Nano Rivas, que s’estrenava a la banqueta, els hagi donat una lliçó d’orgull.

El partit no podia començar pitjor per als interessos dels granes, ja que en la primera jornada el Girona marcava. 0 a 1 en el minut 1 (gol de Maffeo) i tot un cim per davant per al Nàstic, que quedava molt tocat anímicament. La primera meitat va ser de clar domini per Girona, que bé podria haver incrementat l’avantatge al marcador. Però la segona part el Nàstic va ser molt superior. En deu minuts màgics els de Rivas van remuntar amb gols de Barreiro i Uche. El partit es posava 2-1 davant del deliri de l’afició grana. Minuts després arribava la sentència novament a càrrec de Uche, l’heroi d’aquesta nit importantíssima per al futur immediat del Nàstic.

Nano Rivas compleix el primer dels seus objectius, sumar una victòria que permet el Nàstic continuar ben viu en la lluita per evitar el descens. Però encara queda molta feina per fer. La cua de la taula està molt apretada i ara l’equip ha de preparar la visita al camp del Tenerife, un altre dels aspirants a jugar al play-off d’ascens a Primera, on haurà d’intentar com a mínimo sumar un punt. La darrera jornada a casa contra l’UCAM Múrcia serà dramàtica i una autèntica final per als tarragonins, ja que difícilment assoliran la salvació matemàtica abans, fins i tot amb victòria al difícil camp de les Illes Canàries.