Estrena del nou servei de rehabilitació de l’hospital Joan XXIII

L’adequació de l’espai ha significat una inversió de 1,6 MEUR

Per . Actualitzat el

Avui s’han inaugurat  les noves instal·lacions de rehabilitació i medicina física situades a la planta -1 del Parc Sanitari Joan XXIII a l’Hospital Sociosanitari Francolí. El nou espai disposa de dues zones diferenciades: d’una banda, el gimnàs, amb 794 m2, i de l’altra,  l’àrea de consultes (13 consultes), amb 455 m2. També hi ha una àrea de vestíbul amb 20 m2. En total, 1.270 m2. El nou espai de medicina física i rehabilitació oferirà els serveis de rehabilitació i fisioteràpia, logopèdia, electroteràpia i teràpia ocupacional.

Com a novetat, cal destacar que les noves instal·lacions incorporen també el servei de rehabilitació infantil. Altres novetats són la rehabilitació cardíaca i la rehabilitació virtual per a pacients amb dany cerebral adquirit.

Així mateix, la magnetoteràpia també està present en aquest nou equipament, així com un ecògraf propi, ja que fins ara depenien del que hi havia al servei de radiologia.

El cost total de les obres és d’1.253.286€, que inclou les obres prèvies realitzades a la coberta i les obres de reforma assumides per GIPSS així com les obres realitzades, mitjançant concurs, pel CatSalut. La inversió total ha estat d’1.671.286€

A l’acte hi ha assistit el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris, acompanyat del director dels serveis territorials de Salut, Roger Pla, el gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona, Rafel Gracia, i la coordinadora del Servei de medicina física i rehabilitació de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, Rosa San Segundo.