Juan Merino, acomiadat com a entrenador del Nàstic

Nano Rivas serà l’encarregat d’intentar salvar la categoria en les tres últimes jornades

Per . Actualitzat el

 

La derrota del Nàstic a Vallecas i la delicada posició de l’equip a manca de tres partits per al final de la temporada han obligat la directiva grana a prendre la dràstica decisió de despatxar el tècnic Juan Merino. En dos comunicats, el club ha informat aquest dissabte a la tarda que ha decidit rescindir el contracte de l’entrenador i que l’encarregat de portar les regnes de l’equip fins a final de temporada serà Nano Rivas, que l’any passat ja formava part del cos tècnic grana, sent el segon entrenador del Nàstic i portant l’equip a disputar el play-off d’ascens a Primera Divisió i ocupar la tercera posició en la classificació final de la categoria de plata futbol estatal.

Aquest diumenge Nano Rivas dirigirà la primera sessió d’entrenament a les instal·lacions del Nou Estadi. A partir de les 10.30 hores s’iniciarà la preparació pel partit de diumenge davant el Girona FC, matx on el tècnic debutarà com a primer entrenador grana.

Pel que fa a Juan Merino, el Gimnàstic de Tarragona, SAD vol agrair a Juan Merino la tasca realitzada al Nàstic els darrers mesos i li desitja el millor tant a nivell personal com professional. El tècnic gadità va arribar al Nàstic el passat 29 de desembre, debutant contra el Tenerife en el partit de la jornada 20. L’equip es trobava en la darrera posició de la classificació, amb 16 punts, situats a 6 de la permanència. Després de 20 jornades, Merino marxa amb l’equip en la dinovena posició, amb 43 punts i encara en zona de descens.