Gertrudis, David Carabén i Paula Valls a Sota la Palmera

El certamen tindrà lloc de l’1 de juliol al 5 d’agost i inclourà 40 activitats que proposen diversos llenguatges creatius

Per . Actualitzat el

El Festival Sota La Palmera ja té el cartell d’artistes de l’edició d’enguany. De l’1 de juliol al 5 d’agost passaran per l’escenari les propostes musicals de Gertrudis, David Carabén i Paula Valls, entre d’altres. En total seran 21 dies de programació cultural que sumen 40 activitats o espectacles. Sota la Palmera és una mostra que proporciona oportunitats d’exhibició i promoció als i les joves creadores de la ciutat i del camp de Tarragona, al mateix temps que s’ofereix una programació variada d’espectacles aportant propostes artístiques de trajectòria contrastada arreu del país i del panorama internacional.

El principal valor d’aquest festival d’estiu recau en la mostra, l’intercanvi, l’experimentació i trobada de diversos llenguatges creatius.

Des de la conselleria de Joventut es destaca que l’edició d’aquest any ha posat especial atenció en la projecció i visualització de dones creadores, com a agents actives, creatives i líders de l’acció. Així pujaran a l’escenari i participen en la coprogramació del festival més de 50 dones joves. En aquest sentit, la companyia Dosdetres oferirà una nit de pallasses i clown protagonitzada per Marta Renyer, Mònica Bartolí i NunyGdones i el Club Vinil col·labora amb el Festival programant sessions de noies dj’s.

Pel que fa a la programació, Salva Miranda de Vortex ha explicat que el cartell inclou 15 bandes, sis de les quals locals, amb una gran varietat estilística que va de la rumba al rap, la música surf i el rhytm & blues.

El Festival Sota La Palmera, l’organitza la Conselleria de Joventut de  l’Ajuntament de Tarragona amb el suport i assessorament de Vòrtex, NunnyG amb la nit de pallasses, TGN Swing que col·labora en la projecció i execució d’una nit de ball swing i Club Vinil Tarragona, en el suport de producció de les sessions de noies dj’s.