El Reus emmudeix el Nou Estadi

Els ganxets guanyen sense merèixer-ho amb un gol en el minut 89 del davanter Máyor

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha posat el joc i les millors oportunitats però el triomf ha estat per al Reus, que s’ha endut la victòria amb un gol en el minut 89 de Máyor. El triomf dels ganxets al Nou Estadi deixa el Nàstic de nou en places de descens amb 35 punts.

Durant tot el partit els de Merino van tenir la iniciativa i la possessió de la pilota. Poques oportunitats en la primera meitat i igualtat màxima amb les dues defenses imposant-se a les davanteres de tots dos equips. Després del 0-0 al descans, el Nàstic va intensificar el seu domini i va gaudir de bones oportunitats, com ara una rematada de cap de Perone a la sortida d’un córner que el porter del Reus va aturar de manera providencial. El Reus no s’aproximava a la porteria de Reina i quan quedaven uns 10 minuts per al final Emaná va disparar amb la dreta un xut potentíssim que va obligar a una nova exhibició del porter del Reus, sense dubte el millor dels roig-i-negres (avui grocs) en el partit d’avui.

Semblava que el marcador no es mouria quan en el minut 89 una badada de la defensa grana va permetre la rematada de Máyor dins de l’àrea petita. La va tocar Reina però no va poder evitar que la pilota entrés a la porteria. El Nou Estadi es va quedar mut i els aficionats reusencs van embogir. Els jugadors visitants, un cop finalitzat el matx, ho van celebrar amb els seus seguidors a peu de gespa.

El Reus s’allunya una mica més de la cua de la classificació mentre que el Nàstic torna a ocupar zona de descens després de diverses jornades en posicions de salvació. El futbol no ha estat just aquest 1 de maig al Nou Estadi però amb el jocs exhibit els granes poden ser optimistes en la lluita per mantenir la categoria.