Milers de persones segueixen les acrobàcies aèries organitzades per Repsol

L’exhibició ha generat una gran expectació al llarg de tota la façana marítima de la ciutat

Per . Actualitzat el

Els pilots de l’equip Bravo3 Repsol, Juan Velarde i Cástor Fantoba, han volat per cinquè any consecutiu sobre el litoral de Tarragona. L’exhibició aèria que ha aplegat milers de persones a la façana marítima de la ciutat, és un espectacle únic que ja s’ha consolidat. Amb la Mediterrània de fons, els tarragonins han tingut el privilegi de poder gaudir dels millors pilots del món que, cada any, omplen de color i emoció al cel tarragoní.

Aquest espectacle únic ha comptat, un any més, amb l’organització de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, que han fet possible que milers de persones gaudissin, al llarg de la façana marítima de Tarragona, amb les acrobàcies que els pilots de l’equip Bravo3 Repsol han ofert sobre la platja del Miracle.

Juan Velarde és l’únic pilot espanyol que participa al campionat de motor més ràpid del planeta, la Red Bull Air Race. El passat mes de febrer, Velarde va aconseguir el seu primer pòdium a la Red Bull Air de la temporada 2017, en quedar en segona posició a la prova celebrada a Abu Dhabi. L’altre pilot de l’exhibició, Cástor Fantoba, representarà Espanya –de la mà de Repsol-, al Mundial de Vol Acrobàtic que tindrà lloc el proper més de setembre a Sud-àfrica.

Els pilots de l’equip Bravo3 Repsol, que compten amb un gran prestigi mundial, han exhibit tota la seva habilitat i tècnica en un espectacle carregat de caigudes en picat, loopings i encreuaments, figures i acrobàcies de gran dificultat a una velocitat màxima de 380 km/h amb uns avions propulsats per 400 cavalls de potència.

Aquesta exhibició de vol acrobàtic arriba, un any més, com a avantsala de la Bicicletada popular de Tarragona, que tindrà lloc demà al matí i que enguany arriba a la seva 27a edició.

_A_F2057