Rambla Music omplirà de música Sant Jordi

Els concerts es celebraran a les escales del Col·legi Teresianes

Per . Actualitzat el

Rambla Music ha preparat pel proper diumenge 23 d’abril un programa musical amb diferents concerts per animar amb els millors sons el tradicional ambient festiu de Sant Jordi.

Aquest centre musical s’instal·larà al matí a les escales del Col·legi Santa Teresa de Jesús (Teresianes).  Diferents grups actuaran per mostrar algunes de les formacions de Rambla Music.

Els concerts començaran a les 11 hores amb el grup The Cor sota la direcció de Rakel Esteve. The Cor és un grup vocal modern integrat per joves cantants. A continuació els millors ritmes de gospel arribaran de la mà dels cors Singtonics i Sons de Gospel sota la direcció d’Albert Galcerà. A les 12 hores serà el torn de Rambla Music TGN Big Band sota la direcció de Paco Martín acompanyats per la veu de l’artista tarragoní Jordi Freixa interpretant temes de sempre versionats en català. Els concerts es tancaran a les 13 hores amb l’actuació de la Jove Tgn Big Band dirigida per Paco Martín i amb la col·laboració del cantant Carles Carrasco amb un repertori homenatge a Nat King Cole.

Sobre Rambla Music

Rambla Music, és un centre de formació musical que va iniciar la seva trajectòria al setembre de 2016. Actualment compta amb més de 200 alumnes i diverses formacions musicals com la Xaranga la Capona, els grups de Gospel Singtònics i Sons de Gospel i diferents Big Bands com la Jove Tgn Big Band i TGN Big Band, entre d’altres.

Rambla Music aposta per un nou concepte d’ensenyament que vol apropar la música a tothom a les comarques de Tarragona. L’equip de Rambla Music proposa un model educatiu innovador, dinàmic i divertit que posa a l’abast de l’alumne tot un món d’experiències a través la música i dels seus valors. Constància, esforç, creativitat, compromís i companyerisme estan presents en el dia a dia a les aules d’aquest nou espai docent al servei dels amants de la música.

De la mà d’un experimentat grup de professionals liderat per Paco Martín París (director artístic) i Anna Morlanes (directora pedagògica), Rambla Music és l’opció perfecta per endinsar-se en el món de la música en un ambient metòdicament ideat per a complementar el creixement personal dels estudiants de qualsevol edat.

Amb una gran oferta acadèmica, Rambla Music disposa de cursos per a totes les edats, nivells i estils, amb horaris flexibles i en unes excel·lents instal·lacions a l’Escola Teresianes de Tarragona, al bell mig de la cèntrica Rambla Nova.