Comença la programació de primavera de l’Escenari Obert al Kesse

El cicle inclou nou espectacles i tres exposicions

Per . Actualitzat el

Aquest divendres, 21 d’abril, a partir de les 21 hores, arrenca la temporada de primavera de l’Escenari Obert, la iniciativa obre la sala d’actes de l’Espai Jove Kesse als joves que tinguin algun espectacle que mostrar al públic. La primera actuació serà la del grup H8, que pujarà per primer cop a un escenari. Les joves veus de Raquel Correia i Ane Saldaña oferiran un repertori de cançons actuals amb arranjaments musicals.

 

L’entrada sempre és lliure i limitada a l’aforament de l’espai, i les activitats van dirigides a totes les edats. La resta de la programació per aquesta temporada és la següent:

 

–       Dv. 28 d’abril, 21 h. ‘Advocats’, de Matraca Bis. Teatre

–       Dv. 5 de maig, 21 h. El Artriste. Cantautor i humor

–       Dv. 12 de maig, 21 h. ‘Vorágine’, de Sandra Pascual, Neus Sabaté i Andrea Suárez. Audiovisual

–       Dv. 19 de maig, 21 h. Oriol Casals. Cantautor

–       Dv. 26 de maig, 21 h. Teen Voices. Cant coral

–       Dv. 2 de juny, 21 h. Éter. Música metal

–       Dv. 9 de juny, 21 h. Bsus. Duet acústic

–       Dv. 16 de juny, 19 h. 1a Marató de Joves Artistes. Multidisciplinar

 

Aquesta temporada de primavera, l’Escenari Obert de l’Espai Jove Kesse suma el cicle Sansacústic, que portarà quatre concerts acústics de petit format al Centre Cívic de Sant Salvador. Les actuacions tindran lloc els divendres del 5 al 26 de maig a les 20 h i estaran protagonitzades per Gènesis (nom artístic d’Àngela Raya), Makino (Ana Marina Crespo), Alba Vázquez i Noaki (de nom, Lea).

 

Tres exposicions complementen la programació cultural de l’equipament juvenil. Durant aquest trimestre es podran visitar les següents propostes: ‘Des del sud: Senegal. Una mirada de Manu Brabo’, mostra de fotografies organitzada per l’Assemblea de Cooperació per la Pau, del 19 d’abril al 9 de maig; ‘Hotel imaginari’, dels alumnes d’Il·lustració de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, de l’11 de maig al 3 de juny; i ‘Neografitti. Gràfica urbana’, de Dabuten Tronko i els joves de la primera planta de l’Espai Jove Kesse, del 6 al 30 de juny.

 

Més informació a www.tarragonajove.org